Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Шеста „люспа“: Бивш участник в „Биг Брадър“ изостави ИТН за „Промяната“

Политика

Шеста „люспа“: Бивш участник в „Биг Брадър“ изостави ИТН за „Промяната“

Шеста люспа: Бивш участник в Биг Брадър изостави ИТН за Промяната - Tribune.bg
Снимка:

ПП приветстват новото попълнение

Шести депутат на ИТН напуска редиците на Слави Трифонов и ще крепи тройната коалиция на ПП, БСП и ДБ. Това е Кирил Симеонов – първият, признал си, че Кирил Петков го е викал в „някаква негова лаборатория“ (бел. ред. Биологическия факултет на СУ).

„В политиката влязох без да имам родители партийци, без някой да ме подкрепя, без бизнесмени зад мен. Когато се видях със Слави Трифонов той ме попита за какво си тук, за какво се бориш. Аз му казах - тук съм, за да се борим срещу системата, срещу статуквото. Вчера гласувахме заедно с тази система и мен ме е срам от това нещо“, обяви той от трибуната на парламента.

Симеонов в прегръдките на новите си другари БСПСимеонов в прегръдките на новите си другари БСП

Симеонов, въпреки че не беше запомнен с парламентарна дейност, е сред популярните депутати. Преди години той стана известен като участник в „Биг Брадър“.

В Биг БрадърВ Биг Брадър

Във визитката си за шоуто той се представи като експерт по „Международен мениджмънт“, работещ като „трейдър; финансови инструменти и риск мениджър“ с интереси в политиката и татуировките, със „стандартни“ вредни навици. Нещото, без което не можел да живее? Икона на Света Богородица...

След като става популярен през 2015 като голям купонджия, няколко години по-късно той отново е участник в „брадъра“.

Биг Брадър/АрхивБиг Брадър/Архив

„Реално влизам, защото искам да изживея истинската Къща на Big Brother, а не някакъв коптор с кокошки. ...“, обяснява тогава мотивите си за повторно участие.

Кирил Симеонов влиза в парламента с нов имиджКирил Симеонов влиза в парламента с нов имидж

„В момента това, което направих беше абсолютно емоционално и от сърце. Не съм си подготвил никакви речи. Моята позиция е, че аз се записах в това нещо, за да се борим срещу системата и ме е срам, че вчера гласувахме със системата. Ако ще подкрепяме системата, това значи не е моят проект. Да, напускам групата на ИТН“, заяви към днешна дата в кулоарите на НС Кирил Симеонов.


Топ новини

виж още
Актуална тема