Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сидеров: Дариткова е конструктивен и спокоен човек

Политика

Сидеров: Дариткова е конструктивен и спокоен човек

Сидеров: Дариткова е конструктивен и спокоен човек - Tribune.bg
Снимка:

Тя е от най-старите и високопоставени кадри в ГЕРБ, заяви Марешки

Конструктивен и спокоен човек, така лидерът на „Атака“ Волен Сидеров определи новия председател на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова. „Ще подкрепим оставката на Цветан Цветанов, а Дариткова е избор на ГЕРБ“, коментира лидерът на „Атака“.

„Дариткова е сред най-старите и високопоставени кадри в ГЕРБ“, коментира председателят на "Воля" Веселин Марешки. „Ние ще работим с този, който избере партия ГЕРБ. От това, което видях сутринта, по-скоро виждам консолидиране на парламента, защото всички парламентарно представени партии с изключение на БСП бяха в зала, регистрираха се. Така че парламентът работи с много по-голям кворум и по-голям брой народни представители“, допълни Марешки.

Председателите на ПГ на "Обединени патриоти" и на ПП "Воля" не очакват трусове в парламента след напускането на парламента на Цветанов. Волен Сидеров и Веселин Марешки не виждат проблеми с осигуряването на кворума в пленарна зала.

Според Марешки диалогът между "Воля" и ГЕРБ ще бъде конструктивен. „Ще подкрепяме всички текстове, не само от ГЕРБ, от другите парламентарно представени и извънпарламентарно представени партии, които са в полза на българския народ и няма да подкрепяме тези, които са във вреда“, обеща Веселин Марешки.

Автор: Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети