Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сидеров: Няма да има проблем да работим със Симеонов в НС

Политика

Сидеров: Няма да има проблем да работим със Симеонов в НС

Сидеров: Няма да има проблем да работим със Симеонов в НС - Tribune.bg
Снимка:

Оставката не е съгласувана с него

Не съм този, който като влезе в един отбор, ще го издъни и предаде. А със Симеонов не виждам да има затруднение с работата ни занапред в парламента. Това заяви лидерът на Атака и председател на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров.

Той даде извънреден брифинг след оставката на своя колега Валери Симеонов и обясни, че тя не е съгласувана с него. Сидеров определи оставката като закъсняла и разкритикува коалицията за това.

„Защото това беше на инат да стоиш на власт“, заяви Сидеров.

Лидерът на Атака не изключва да се повдигне въпроса за нов председател на парламентарната група на патриотите. Той също така очерта няколко варианта за нов вицепремиер, включително и да не се назначава такъв.

 „Не са водени разговори кой ще смени вицепремиера на поста. Но не е нужно той да бъде от една от трите партии от „Обединени патриоти“, просто трябва да бъде предложен от тях. Възможно е да останат трима вицепремиери – Дончев, Каракачанов и Захариева. Нищо няма да се срине, въпросът е да се върши работа. Защото и без единия, и без другия вицепремиер коалицията може да върви напред“, коментира Сидеров.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати