Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сидеров: Вицепремиерските постове на НФСБ и ВМРО донесоха негативи

Политика

Сидеров: Вицепремиерските постове на НФСБ и ВМРО донесоха негативи

Сидеров: Вицепремиерските постове на НФСБ и ВМРО донесоха негативи - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на „Атака“ с обширно изказване пред собствената си телевизия „Алфа“

Влизането в управлението на НФСБ и ВМРО в най-високите постове, вицепремиерските, донесе повече негативи, отколкото позитиви. Аз през цялото време повтарях и насочвах погледа към важните неща, съществените сфери, а те го приемаха като лично заяждане“. Това заяви пред собствената си телевизия „Алфа“ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Нямам нито желанието, нито енергията, нито съм на годините да се заяждам лично с някого. Единственият смисъл в тези критики е да се насочи тази енергия, защото загубим ли я, ще загубим въобще възможността патриотичен, националистически вот да бъде добър и успешен в България. А в Европа той идва на дневен ред“, заяви той.

Месеци наред говоря на коалиционен съвет, че общ добър резултат би запазил управляващата коалиция. До момента нямам това разбиране да ми се каже: „Да, така е“ и да действаме. „От коалиционните партньори, доколкото чувам нямат желание да са с мен на евроизборите, но това го чувам като слухове, официален отговор нямам“, подчерта председателят на ПГ на „Обединените патриоти“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети