Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави Трифонов не намира за нужно да се свиква Велико Народно събрание

Политика

Слави Трифонов не намира за нужно да се свиква Велико Народно събрание

Слави Трифонов не намира за нужно да се свиква Велико Народно събрание - Tribune.bg
Снимка:

Шоуменът Слави Трифонов не намери за нужно свикването на Велико Народно събрание. Думите на премиера Бойко Борисов той сравни с игра на шах с каратист – "ти местиш фигурите, а той рита дъската."

Телевизионният водещ и председател на партия "Има такъв народ" казва още в позиция във Фейсбук:

"Всъщност и на децата е ясно, че Бойко Борисов се е вкопчил във властта като удавник за сламка и прави всичко възможно, за да организира той следващите избори. Каквито и да са те. А истината е следната:

- за прилагането на решенията от провелия се референдум през 2016 година не е необходимо Велико народно събрание, а обикновено Народно събрание.

- за спирането на корупцията и налагането на почтеност и справедливост в съдебната система не е необходимо Велико народно събрание, а обикновено Народно събрание.

- за ограничаването на правата на главния прокурор не е необходимо Велико народно събрание, а обикновено Народно събрание.

- а ако е необходимо Велико народно събрание, не бива да го свиква министър-председател и правителство, и парламент, които тотално са загубили народното доверие.

Така че изводът е прост и ясен:

- оставка на това правителство, служебно правителство и предсрочни избори!"

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Тартаковер Лично за мен, все едно аз го пиша. Съвсем точно. Вероятно Дългия не го е измислил, не смятам че има толкова рационална мисъл,със сигурност са неговите PR-специалисти, между които има твърде знаещи и можещи хора.
Това обаче е без значение. С тези няколко реда, разбива на пух и прах дългото логорейно словоизлияние на Боко, показва че неговите "специалисти" PR, са обикновени калинки. Както и повечето му слугуващи лакеи, благодарение на които България за 10 години се обезлюди, потъна да дъното на Европа и се опростачи.
Затова ОСТАВКА ! Никакво ВНС. Ако е необходимо ВНС, не той трябва да го създава.
14.08.2020 17:30 / Отговор
"Лично за мен, все едно аз го пиша." Ми двойка сте, явно.
14.08.2020 17:32
АХ ТОЗИ ФЛЕЙТИСТ:ТАРТАКОВЕР ЧИЙ Е ПО - ЛИГАВ-НА РУМЕН РАДЕВ, ИЛИ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ?
РУСКИ ПРОДАЖНИЦИ?!
14.08.2020 18:29
кесо Щом го казва "доказания" експерт" по "сродните" "научни дисциплини" чалга и конституционализъм Славчо Учиндолски сигур е така!
14.08.2020 17:30 / Отговор
Хе, хе Да се смееш ли, да плачеш ли? Славиту, радетелят за по-малко депутати, дава заден и ИЗМЕНЯ на собствените си предложения!!!

ПУТИНКИ барабар с Байкикиев и Нинова.
14.08.2020 17:31 / Отговор
ЩОТ СИ БУДАЛА, САМ СИ ГО ПЕЕШ
14.08.2020 18:31 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети