Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. След 4 часа дебати СОС не избра нов кмет на район „Красно село“

Политика

След 4 часа дебати СОС не избра нов кмет на район „Красно село“

След 4 часа дебати СОС не избра нов кмет на район Красно село - Tribune.bg
Снимка:

След почти 4-часови разпалени дебати Столичният общински съвет/СОС/ не успя да избере нов кмет на район „Красно село“ на мястото на досегашния на ДБ Росина Станиславова, чийто правомощия бяха прекратени през февруари след влязло в сила съдебно решение за установен конфликт на интереси, съобщават от местния парламент в София. Кой ще е новият кмет на района ще стане ясно на извънредно заседание на СОС следващата седмица.

Георги Георгиев, СОС

Част от кандидатите за нови кметове са общински съветници и нямат право да бъдат преназначени на позиция кмет на район. Това беше и една от причините на днешното заседание да не бъде избран нов кмет.

От „Демократична България“ настояваха общинарят Борис Милчев да е новият кмет на столичния район до местните избори през есента. Социалистите пък предложиха Николай Николов. От ГЕРБ-СДС настояваха някой от тримата заместници на Росина Славова да заеме мястото й.

Карлос Контрера: Красно село е еталон за управлението на ДБ, с Бонев може да бъде съсипан всеки район

„Надявам се, че през следващата седмица ДБ ще могат да опознаят заместниците на Росина Станиславова“, отбеляза след заседанието шефът на СОС Георги Георгиев.  

 

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети