Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. След новината, че лейт. Манчев може да е бил убит – военният министър се „разболя“

Политика

След новината, че лейт. Манчев може да е бил убит – военният министър се „разболя“

Назначеният от Радев Георги Панайотов се оказа болен и няма да иде на планираното изслушване в парламента

Панайотов рязко се разболя половин час преди последното заседание на комисията по отбрана. Той се е „разболял“ веднага, след като БНТ съобщи, че лейт. Манчев е ЕКЗЕКУТИРАН

„Министърът“ на отбраната Панайотов рязко се разболя половин час преди последното заседание на комисията по отбрана. Той се е „разболял“ веднага, след като БНТ съобщи, че лейт. Манчев е ЕКЗЕКУТИРАН, а не се е самоубил, каквато версия поддържаше Георги Панайотов“. Това съобщи в профила си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев.

Сутринта във вторник медии за първи път съобщиха, че има нова версия за смъртта на старши лейтенант Тодор Манчев, след като е направена ексхумация на тялото му. 31-годишният военнослужещ беше открит мъртъв след инцидента с американски военни в пловдивското село Чешнегирово.

„Днес беше последният шанс да извършим парламентарен контрол за провала на правителството на Радев в отбраната, за прикриването на инциденти, или чисто формалното им разследване, както и липсата на всякаква воля да свърши нещо полезно. Човек с подобно поведение не заслужава да бъде министър на отбраната. Срам ме е!“, написа Гаджев.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още