Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Според Нинова Борисов не бил за този пост, нямало смисъл просто да го краси

Политика

Според Нинова Борисов не бил за този пост, нямало смисъл просто да го краси

Според Нинова Борисов не бил за този пост, нямало смисъл просто да го краси - Tribune.bg
Снимка:

Корнелия Нинова изля нова порция недоволство срещу премиера Бойко Борисов от парламентарната трибуна. В декларация от името на парламентарната група тя отправи критики заради ставащото около Васил Божков, подкрепяйки твърденията за избягалия от закона бизнесмен, че му е оказван натиск.

„Ако премиерът не е знаел какво се случва в държавата, той не е за този пост. Няма смисъл просто да го краси. Ако е знаел и не е взел мерки, той е съучастник. Днес той трябва да отговаря, а не поредният му бушон“, обяви Корнелия Нинова.

Според нея  задкулисието управлявало държавата, а министър-председателят трябвало да поеме политическа отговорност.

„В последните седмици сме заляти от записки, sms-и, джиратари, джиранти. Какво показва това? Правителството управлява не с видими решения на институциите, а с невидими записки между бизнесмени. Правителството управлява не с контрол върху Комисията по хазарта и НАП, а с „ценни указания“ към девойки в тези държавни служби от министър на финансите. Докато ни обяснявахте как 20 млн. за деца с увреждания ще сринат бюджета и ги няма в държавата, виждаме, че едни 20 млн. са се размятали за финансиране на медии. Свобода на словото ли? Това изглежда илюзия в България!“, заяви Нинова от парламентарната трибуна.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Аз съм Така е.....както и поста в БСП не е за "манекенки".
20.05.2020 15:46 / Отговор
гост крадлива червена приватизаторка ати си за около връсното на софия
20.05.2020 16:06 / Отговор
Тартаковер Абе, остави Нинова, по-важно е защо се опитваш да коментираш, като правописа ти е като начинаещ от помощно училище? Първо се опитай да го научиш(ако не ти е вече късно и не си мангал), после коментирай. От малкия ми опит в тази помийна медия разбрах, че феновете на ГЕРБ са изключително примитивни хора, с малко познания, с бедни аргументи и като цяло с беден ум, но поне са грамотни. А ти и това не си. Спри, не се излагай ! Обиждаш медията, която ти дава достъп да изливаш съдържанието на зелката над раменете ти...
20.05.2020 16:49
Бай Гроздан Постменструалният синдром на крушовишката стрина Курна я лашка като парен локомотив товарен вагон на триажна гара! Ярко изразената му симптоматика като раздразнителност, подуване, замъгляване на съзнанието, повишено безпокойство, се лекува с масло от анасон, добре втрито между козунаците. След това мястото се обработва с възвратно-постъпателни движения на някой як масур, за предпочитане от човек, обичащ анасонлийка. За съжаление на Позитано са останали само втора и трета цедка АБПФК, а те не си падат хич по такива селски работи, защото твърде много им напомнят аграрния им произход. Очаквайте нови подскоци, тропане и риене с копита!
20.05.2020 17:33 / Отговор
Гневна Нинова и Радев се редуват да атакуват Борисов.Сега чакам президентът да процеди какво друго ще се случи ,ако той управлява.Чакам и момента,когато челно ще се сблъскат двамата кандидат премиери .Аз залагам на крушовката , яка и напориста е,пък и устата.
21.05.2020 08:53 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп