Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Станишев разкритикува Нинова за атаката срещу Гергов

Политика

Станишев разкритикува Нинова за атаката срещу Гергов

Станишев разкритикува Нинова за атаката срещу Гергов - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на ПЕС смята, че здравните мерките на правителството са били успешни

„Мерките на правителството в здравен аспект бяха успешни. Това личи по броя на заразените. В сравнение с другите европейски страни виждаме, че сме доста по-добре. Големият въпрос е за икономическите и социални мерки. За тях, според мен, няма достатъчна комуникация“. Това  заяви евродепутатът и лидер на ПЕС Сергей Станишев пред Нова ТВ и посочи, че трябва да се създаде икономически антикризисен щаб.

Той коментира и ситуацията в БСП и предстоящия избор на партиен лидер.

„Тази кампания, която се надигна, заклеймяваща Георги Гергов, очевидно организирана, не е най-разумното нещо“, заяви Станишев. По думите му някой е преценил, че той е удобна мишена за атака насред кампанията за избор на нов лидер на партията.

Гергов разкритикува поведението на Корнелия Нинова по време на кризата с коронавируса, а тя от своя страна поиска оставката му.

„Позиция от типа: „Ти нямаш право да говориш“ е абсолютно неприемлива за нашата партия и за духа ѝ“, коментира Станишев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Karabas Barabas Ами Станишев знае много добре неблагодарната стрина Курна какви ги е вършила и продължава да ги върши! Който не вярва, че е неблагодарна, да пита бай Иван Костов, Р. Овч., самия Станишев и бай Гочи Гергов! Така че всички вече са наясно какво ги чака, ако дадат едно рамо на крушовишката биволица, така че може би не сега, но след парламентарните избори ще я изритат с „дълбоки благодарности“ от Позасрано 20! Честито, стринке, Крушовица те зове!
04.05.2020 18:20 / Отговор
Иво Точно!От цялата работа някой ден ще стане размяна на милиардерските столове, един ще го махнат за да се намести там друг алчен милиардер!И това е!
04.05.2020 18:34

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети