Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Станишев разкритикува Нинова за атаката срещу Гергов

Политика

Станишев разкритикува Нинова за атаката срещу Гергов

Снимка:

Лидерът на ПЕС смята, че здравните мерките на правителството са били успешни

„Мерките на правителството в здравен аспект бяха успешни. Това личи по броя на заразените. В сравнение с другите европейски страни виждаме, че сме доста по-добре. Големият въпрос е за икономическите и социални мерки. За тях, според мен, няма достатъчна комуникация“. Това  заяви евродепутатът и лидер на ПЕС Сергей Станишев пред Нова ТВ и посочи, че трябва да се създаде икономически антикризисен щаб.

Той коментира и ситуацията в БСП и предстоящия избор на партиен лидер.

„Тази кампания, която се надигна, заклеймяваща Георги Гергов, очевидно организирана, не е най-разумното нещо“, заяви Станишев. По думите му някой е преценил, че той е удобна мишена за атака насред кампанията за избор на нов лидер на партията.

Гергов разкритикува поведението на Корнелия Нинова по време на кризата с коронавируса, а тя от своя страна поиска оставката му.

„Позиция от типа: „Ти нямаш право да говориш“ е абсолютно неприемлива за нашата партия и за духа ѝ“, коментира Станишев.  

 


Коментари (2)

Karabas Barabas Ами Станишев знае много добре неблагодарната стрина Курна какви ги е вършила и продължава да ги върши! Който не вярва, че е неблагодарна, да пита бай Иван Костов, Р. Овч., самия Станишев и бай Гочи Гергов! Така че всички вече са наясно какво ги чака, ако дадат едно рамо на крушовишката биволица, така че може би не сега, но след парламентарните избори ще я изритат с „дълбоки благодарности“ от Позасрано 20! Честито, стринке, Крушовица те зове!
04.05.2020 18:20 / Отговор
Иво Точно!От цялата работа някой ден ще стане размяна на милиардерските столове, един ще го махнат за да се намести там друг алчен милиардер!И това е!
04.05.2020 18:34

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още