Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Стефан Янев към политиците: Вземете се в ръце, в спешен порядък да сътворим правителство, бюджет и план

Политика

Стефан Янев към политиците: Вземете се в ръце, в спешен порядък да сътворим правителство, бюджет и план

Стефан Янев към политиците: Вземете се в ръце, в спешен порядък да сътворим правителство, бюджет и план - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на партия „Български възход“ отправи послание към останалите политически партии и техните лидери за съставяне на правителство, бюджет и план. По думите му, ако това не се случи народът и собствените ни деца „ще ни пратят там, където ни е мястото – на бунището на историята“.

Янев подчертава, че седмица след края на изборния ден наблюдава нарцистични „политици“ и самовлюбени „държавници“.

„Не  просто не са на нивото на българския избирател, не  просто не са на нивото на европейската и световна политическа класа, те са просто са „изгубени в превода“! БЕЗ НИВО!“, написа Янев в своя Фейсбук профил.

Чрез социалната мрежа лидерът на „Български възход“ набляга на нарастващия военен конфлист, който по думите му ескалира и е на прага на официална война между Украйна и Русия. „Да се занимаваш с рейтинги и мерене на Его е престъпление към републиката“, пише още Янев.  

Към своя коментар Янев прилага и линк с новина от вчерашната среща на Владимир Путин със Съвета по сигурност. Преди началото руският президент заяви, че е има информация за планирани терористични актове срещу „Турски поток“. Путин предупреди Киев, че ако украинските власти продължат да се опитват да извършват „терористични актове“ на територията на Руската федерация, отговорът ще е „суров“.

 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати