Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Стефан Янев вкарва кадри на ДБ, Атака, ВМРО и Бареков (СНИМКИ)

Политика

Стефан Янев вкарва кадри на ДБ, Атака, ВМРО и Бареков (СНИМКИ)

Стефан Янев вкарва кадри на ДБ, Атака, ВМРО и Бареков (СНИМКИ) - Tribune.bg
Снимка:
Групата на Стефан Янев – „Български възход“ е истинска палитра от представители на различни политически партии, които през годините изпаднаха от Народното събрание. Така в 49-мия парламент място ще намерят кандидат депутати от ДБ, Атака, ВМРО и партията на Николай Бареков БДЦ.

Един такъв ярък представител е Румен Йончев, който е председател на „Земеделски народен съюз“. През 2009 година е кандидат за евродепутат от „Коалиция напред“. През 2013 година Йончев кандидатства за място в парламента от името на „Коалиция за България“, а година по-късно е кандидат за депутат от „България без цензура“, като същата година вече е и депутат от тази група, която се разпадна малко след влизането си в Народното събрание. През 2021 година е сочен за дясна ръка на Мая Манолова, Йончев влиза като депутат от „Изправи се. Бг“.  

Румен ЙончевРумен Йончев

Следващия в списъка от групата на „Български възход“, който също може да се похвали с не малко опит сред политическите партии е Тихомир Георгиев. По професия той е инженер-геодезист и икономист. Бил е кандидат за депутат от „Обединена България“, след това е бил кандидат за общински съветник от „Демократична България“.

Тихомир ГеоргиевТихомир Георгиев

Надежда Самарджиева, която намери пристан  в партията на Стефан Янев по професия си води адвокат. Била е кандидат за общински съветник от ВМРО, правила е опит за влизане в парламента заедно с „Изправите се! Мутри вън!“ на Мая Манолова.

Надежда СамарджиеваНадежда Самарджиева

От политическата биография на Гален Монев става ясно, че той е бил депутат от „Атака“ през 2013 година. Година по-късно влиза в редиците на „България без цензура“, но само като кандидат депутат. Днес той отново е избран за народен представител от партията на Стефан Янев „Български възход“.

Гален МоневГален Монев


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати