Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Стефан Янев вкарва кадри на ДБ, Атака, ВМРО и Бареков (СНИМКИ)

Политика

Стефан Янев вкарва кадри на ДБ, Атака, ВМРО и Бареков (СНИМКИ)

Стефан Янев вкарва кадри на ДБ, Атака, ВМРО и Бареков (СНИМКИ) - Tribune.bg
Снимка:
Групата на Стефан Янев – „Български възход“ е истинска палитра от представители на различни политически партии, които през годините изпаднаха от Народното събрание. Така в 49-мия парламент място ще намерят кандидат депутати от ДБ, Атака, ВМРО и партията на Николай Бареков БДЦ.

Един такъв ярък представител е Румен Йончев, който е председател на „Земеделски народен съюз“. През 2009 година е кандидат за евродепутат от „Коалиция напред“. През 2013 година Йончев кандидатства за място в парламента от името на „Коалиция за България“, а година по-късно е кандидат за депутат от „България без цензура“, като същата година вече е и депутат от тази група, която се разпадна малко след влизането си в Народното събрание. През 2021 година е сочен за дясна ръка на Мая Манолова, Йончев влиза като депутат от „Изправи се. Бг“.  

Румен ЙончевРумен Йончев

Следващия в списъка от групата на „Български възход“, който също може да се похвали с не малко опит сред политическите партии е Тихомир Георгиев. По професия той е инженер-геодезист и икономист. Бил е кандидат за депутат от „Обединена България“, след това е бил кандидат за общински съветник от „Демократична България“.

Тихомир ГеоргиевТихомир Георгиев

Надежда Самарджиева, която намери пристан  в партията на Стефан Янев по професия си води адвокат. Била е кандидат за общински съветник от ВМРО, правила е опит за влизане в парламента заедно с „Изправите се! Мутри вън!“ на Мая Манолова.

Надежда СамарджиеваНадежда Самарджиева

От политическата биография на Гален Монев става ясно, че той е бил депутат от „Атака“ през 2013 година. Година по-късно влиза в редиците на „България без цензура“, но само като кандидат депутат. Днес той отново е избран за народен представител от партията на Стефан Янев „Български възход“.

Гален МоневГален Монев


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати