Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков към Кирил Петков: На какъв принцип си назначихте приятелите в борда в ББР?

Политика

Тома Биков към Кирил Петков: На какъв принцип си назначихте приятелите в борда в ББР?

Тома Биков към Кирил Петков: На какъв принцип си назначихте приятелите в борда в ББР? - Tribune.bg
Снимка:

Нашият основен опонент е хаосът, а негов патрон е Румен Радев, заяви депутатът от ГЕРБ

„Нула кредити от ББР са раздадени, за две големи банки още няма документи. Намерихте пари, а твърдяхте, че държавата е съсипана. Защо реформирате структури, които очевидно са на печалба? На какъв принцип си назначихте приятелите в борда в ББР“, попита в студиото на „Панорама“ Това Биков, служебният министър на икономиката Кирил Петков.

По думите на Биков се говори, че няма пари за лекарите, а има! „Питайте министър Стойчо Кацаров“, коментира зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.

"Нашият основен опонент е хаосът, а негов патрон е Румен Радев. Ще платим висока цена за "удоволствието", което гледаме със служебния кабинет. Предстоят много тежки времена, не знам и утре какво ще се случи", каза още той.  

"Имаме решение на изпълнителната комисия и то ще бъде спазено. Всички наши депутати ще бъдат в пленарна зала и ще гласуват срещу правителството на "Има такъв народ", допълни депутатът. "Слави Трифонов може да е нов в политиката, но той 30 години е в публичното пространство. Той е предвидим. Ако сега са се усетили, явно са лъгали избирателите си", коментира Биков и съобщи:

"Ако трябва да говорим за политическа тактика, което ми се струва цинично в момента, за нас е по-добре да остане служебното правителство".

По думите на Биков, служебното правителство ще носи отговорност за провалената ваксинация, за дезорганизацията в здравеопазването, за сменените шефове в болниците и за разпускането на Националния оперативен щаб.

„Брутален лобизъм има в частните болници, нещо невиждано от последните години. Ако мислите, че ще ни изплашат с Бойко Рашков, много са сбъркали. Викаха директорки на детски градини да питат какво са правили в изборния ден. Самият Рашков си призна, че конфигурацията в парламента е благодарение на МВР", завърши депутатът от ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати