Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: Пострадалите и блокирани по магистрали и пътища са много повече от самите протестиращи

Политика

Тома Биков: Пострадалите и блокирани по магистрали и пътища са много повече от самите протестиращи

Тома Биков: Пострадалите и блокирани по магистрали и пътища са много повече от самите протестиращи - Tribune.bg
Снимка:

Има много по-силно отразяване отколкото в действителност е самият протест, предупреди депутатът

„Чух през медиите, че са били 3500 човека. На мен ми направи впечатление, че отразяването им от големите телевизии беше доста мащабно - на фона на тази малка бройка лица, много малка. Според мен има много по-силно отразяване, отколкото в действителност е самият протест. Разбира се, всеки има право да протестира“. Това заяви в интервю за ПИК депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Той подчерта, че всеки има право на протест, но хората имат и право на придвижване.

„Лично аз съм против това да се затварят магистрали. Защото като сложите тези 3500 човека на фона на онези, които вчера са стояли и са чакали по магистрали и пътища, аз съм абсолютно сигурен, че онези, които са пострадали от този протест са били много повече, отколкото тези, които са протестирали“, казва Биков.

Той изразява надежда, че хората, които изразяват някакво недоволство, ще го правят без да пречат на всички останали 6 милиона души.

„Ние управляваме вече година и половина благодарение на това, че сме спечелили 1 милион и 100 хиляди гласа на последните избори. Но 3500 души са крайно недостатъчни, за да предизвикат революция. Друг е въпросът, пак казвам, че те през широкото медийно отразяване вече получават много по-голям мащаб, отколкото имат. И тук е и въпросът за свободата на словото. Понеже правителството е основният адресат на това, че в България няма свобода на словото, аз не знам ако това са проправителствените медии, кои са опозиционните“, казва политикът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети