Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Антоанета Христова: Борисов отговаря на всеки, който почука на вратата му; БСП не са готови за властта

Мнения

Антоанета Христова: Борисов отговаря на всеки, който почука на вратата му; БСП не са готови за властта

Антоанета Христова: Борисов отговаря на всеки, който почука на вратата му; БСП не са готови за властта - Tribune.bg
Снимка:

На България в момента не ѝ трябват предсрочни избори, революции и политическа нестабилност, смята политическият психолог

„От протестите в страната става ясно, че всеки град си има своите нерешени проблеми. Исканията бяха различни - за по-чист въздух, за цената на водата, цените на горивата. А правителството може да използва това, за да вземе ефикасни мерки за излизане от тази ситуация“. Това заяви пред Bulgaria on Air политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Тя е категорична, че че майките на деца с увреждания вече имат сериозни аргументи да се оттеглят, защото много от исканията им бяха удовлетворени. В това число – и оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

„Относно всички останали на улицата, които използваха като аргумент Валери Симеонов, те също нямат този въпрос на дневен ред. Хората, които бяха извадени сценарийно на улицата, защото имаше и такива, показаха спецификата на този протест. Задавам си въпроса – до какво позитивно може да доведе за управлението тази демонстрация? В неделя видяхме различни искания – в Русе стачкуват срещу мръсния въздух, в Банско и Разлог са срещу покачването на цената на водата. Протестът се превърна в една социология, на която правителството може да стъпи“, заяви анализаторката.

Проф. Христова обаясни, че всички коалиционни управления страдат от конфликти, а в момента имаме коалиционно управление с малка коалиция.

„Обединените патриоти събраха хора с дълбоко различна политическа ориентация по отношение на външна политика. Всички страни, в които има коалиции, страдат от подобни болести. Разликата е, че при другите партиите просто се разделят и крият вътрешните си проблеми, за разлика от България, където всичко се обсъжда в медиите. Бойко Борисов отговаря на всеки, който е почукал на вратата му. В същото време виждаме, че най-голямата опозиционна партия БСП не е готова да поеме властта. На България в момента не ѝ трябват предсрочни избори, революции и политическа нестабилност“, коментира политическият психолог.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Yotko Антоането,същата си като харизаноф! Говориш за борисоффф само лъжи! Не ти ли омръзна да се правиш че разбираш! Видяхме за 10г до къде докара твоя кумир България ! Явно няма от къде другаде да бозаеш та бозаеш от борисофф !
08.07.2019 18:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати