Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: Целият цирк, който разиграват БСП, е едно подскачане пред лидера

Политика

Тома Биков: Целият цирк, който разиграват БСП, е едно подскачане пред лидера

Тома Биков: Целият цирк, който разиграват БСП, е едно подскачане пред лидера - Tribune.bg
Снимка:

Министерството на културата ще обжалва на трета инстанция ремонта на Ларгото

Делото за ремонта на Ларгото, заведено от министерството на културата, продължава на трета инстанция. Това обяви в кулоарите на парламента депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Делото цели да установи има ли забавяне на ремонта или не. Тъй като БСП продължават с обвиненията, че ГЕРБ не поема политическата вина за случая „Ало, Банов“, а премиерът отказва публично да го коментира, Биков уточни, че не желаят да правят темата част от предизборната кампания.

Днес БСП обявиха, че ще продължат да изискват документи по темата. Депутатът обаче риторично попита журналистите, когато правят журналистическо разследване кога изискват документи – след като обявят разследването или преди това.

Ние във вътрешно-партийните кампании за редене на листи не участваме. Целият този цирк, който разиграват тук, е едно подскачане пред лидера кой е по-, по-, най- и кой може да каже по-интересни неща за Бойко Борисов“, коментира Тома Биков.

Той отново помоли да не се издават присъди „като на Народния съд“ преди съдът да се произнесе кой е правил далавери и кой – не.

Защото иначе и ние ще започнем да издаваме присъди кой е прал пари и кой купува гласове“, закани се депутатът.

Относно „мълчанието“ на министър-председателя Бойко Борисов Биков припомни, че премиерът носи отговорност за управлението на страната и „освен кампанията за редене на листите на БСП, той си има далеч по-важни ангажименти от участието във вътрешно-партийната кампания на БСП“. Биков не намира, че записът от флашката на Елена Йончева е красноречив и посочи, че той показва как един заместник-министър се опитва да реши един оперативен проблем.

Красноречив е с това, че БСП работят с доноси“, допълни Биков. Според него само разследването ще покаже има ли забавяне на ремонта на Ларгото или не.

Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп