Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Томислав Дончев за позицията на БСП срещу Станишев: Това е силната следизборна абстиненция

Политика

Томислав Дончев за позицията на БСП срещу Станишев: Това е силната следизборна абстиненция

Снимка:

Кой е провален и кой е успешен политик го решават хората на избори, посочи вицепремиерът

„Това е силната следизборна абстиненция. В крайна сметка, кой е провален и кой е успешен политик го решават хората на избори, както показаха и на последните избори“. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев пред журналисти в Народното събрание във връзка с изразената позиция от страна на БСП, че се разграничава от думите на Сергей Станишев, че Бойко Борисов е държавник.

Той коментира и предстоящия конгрес на ГЕРБ в неделя.

„Ще има промени в устава – намаляването на двама от заместник-председателите. Ще бъде създадена Комисия по етика, която ще следи образно казано не само за вътрешнопартийната дисциплина, а всеки член, особено този, който е на ръководна позиция, да има поведение, което да бъде в рамките на обществените очаквания и съответстващо на целите, ценностите на самата партия. Помощен орган към Изпълнителната комисия, която при нужда ще прави проверки, ще изслушва и ще предлага наказания“, обясни Томислав Дончев.

На въпрос дали той ще поеме предизборния щаб, Дончев коментира така:

„Няма как да се случи. Несъвместимо е с функциите, които изпълнявам в Министерски съвет. Рано е да говорим за местните избори“, посочи Дончев.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още