Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов: Ако има разум, а не лицемерие в следващия парламент се надявам на редовно правителство

Политика

Тошко Йорданов: Ако има разум, а не лицемерие в следващия парламент се надявам на редовно правителство

Снимка:

„Ще има избори. И вече в следващия парламент, ако има разум, а не лицемерие, би трябвало, надявам се, да има редовно правителство”. Това заяви в кулоарите на парламента Тошко Йорданов от ИТН.

По думите му партиите на протеста са длъжници на хората. „Отговорността е споделена и колкото и да им звучи неприятно основната тежест е в другите две партии на протеста. Преди три месеца те ни молеха да направим кабинет. Месец по-късно първо не им хареса, по неясни причини, представения първи кабинет. След това пожелаха разговор за политики. При всеки разговор излизаха и казваха как сме се разбрали за всичко и след това излезе г-н Христо Иванов наприказва едни неща и взриви целия процес. Така, че да си понесат отговорността за това”, категоричен бе Йорданов.

На въпрос притеснява се ИТН от евентуалния политически проект на Асен Василев и Кирил Петков, Йорданов заяви следното:

„Демокрацията е такава, че всеки един български гражданин може да участва в политическия живот. Това е нормално и прекрасно – да има нови политически проекти. Ние не сме деца в пясъчника да се сърдим, че някой ни е взел кофичката. Всеки има право да играе в пясъчника.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още