Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов: Назначихте министри туристи

Политика

Тошко Йорданов: Назначихте министри туристи

Тошко Йорданов: Назначихте министри туристи - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов отново се прояви с нестардартни дори секскуални изказвания от парламентарната трибуна.

„Оставката трябваше да бъде налице още преди 9 месеца. Денков стоя тука и лъга. През последните 9 месеца кабинетът даде малоумни предложения за промяна на датата на националния празник, благодарение на финансовият министър държавният дълг на страната ще бъде 49 млрд., а той самият стана известен със корупционния случай „Чаталджа“. Назначихте министри туристи, чиито екскурзии се плащат от данъкоплатците”, каза Йорданов.

“Това, което се случва днес, трябваше да се случи още преди 9 месеца. Толкова гнусно, вредно и жалко управление не е имало в българската история. Министър-председателят Денков се изпързаля като сапун в турска баня. Но както са казали хората - когато корабът потъва, първо бягат мишките", заяви още Тошко Йорданов.

Председателят на ПГ на ИТН стигна и по-далеч в своите критики към правителството. Той внесе и сексуална нотка за бременност и ориентация.

„Това правителство изтрая 9 месеца, колкото трае човешката бременност, но не роди нищо. Сега въпроса ми е дали това е така, този жалък резултат защото единия от сексуалните партньори има специфична сексуална ориентация и образно казано колкото и Христо Иванов да стои в скута на Делян Пеевски и поемайки животворната течност през скута му няма никакъв шанс да се роди нещо“, заяви Йорданов. Именн заради тези реплики той бе и наказан от председателя на Народното събрание със забележка. 

В своето изказване Христо Иванов пък реагира с думите: „Тотална безидейност, изпрадането на все по ниски нива на пошлост и човешка мизерия която се лее от тази трибуна“

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети