Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов: Пламен Николов изпълва със съдържание премиерския пост, няма да ни е срам в Брюксел

Политика

Тошко Йорданов: Пламен Николов изпълва със съдържание премиерския пост, няма да ни е срам в Брюксел

Тошко Йорданов: Пламен Николов изпълва със съдържание премиерския пост, няма да ни е срам в Брюксел - Tribune.bg
Снимка:

Йорданов беше категоричен, че няма да се извини на Асен Василев

„Пламен Николов е изключително образован. Ако стане министър-председател, няма да берем срам с него в Брюксел.

Според нас изпълва със съдържание поста, който евентуално ще заема. Човекът е изключителен специалист, комуникативен и „разбран“. С него може да се води диалог, не е брутален“, каза пред Нова телевизия лидерът на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

Той защити кандидатурата на партията си като обясни, че наравно с продажбата на плувни аксесоари, Николов е бил и в автомобилна компания. Според него няма политик, който да е „дошъл” с натрупан политически опит.

Появата на Асен Василев той определи като „фойерверк“ - изглеждал е добре, общественото мнение също е изиграло ключова роля за „Има такъв народ“, които поканиха служебният финансов министър и двама негови колеги в първия си проектокабинет.

„Вчера наблюдавахме журналистите как обявиха един човек за премиер, за два часа го провериха, какви ли не компромати извадиха.. не виждам вина, че сме го номинирали и той е отказал. А сега за Асен Василев ни обвиняват, че сме го проверили, и то със закъснение.

Христо Иванов си позволи да ни каже кой да слагаме за министър, затова си позволихме да отговорим защо не искаме този министър. А това, че той в момента е министър, не е наша вина. Но служебният кабинет е чудесен, и Радев не е полицай по душа, за да разследва, всеки допуска грешка.

След разговора ни с Христо Иванов светнаха няколко червени лампи, затова решихме да проверим Василев.

„Не виждам за какво да поднасям извинения на Василев, като ние казахме само факти. Новата му фирма на Василев работи с откраднат код лично от него. И лъже, че е оправдан в Лондон“. 

Лидерът на ПГ на ИТН защити Петър Илиев – „Хората, които са от нашия екип, ги защитаваме, особено ако им „скачат” с глупости. Няма да ви кажа какъв ще става Петър Илиев в кабинета, това е работа на министър-председателя”, коментира депутатът. Йорданов обвини журналистите, че вчера за 2 часа били проверили кандидатурата на спрягания за кандидат-премиер Петър Илиев-„тъстът му бил човек от БСП. Човек като се влюби в жена си, за тъста си ли се жени?“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети