Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов: „Левите“ и „десните“ правят любов в тъмното, а „Продължаваме промяната” им светят

Политика

Трифонов: „Левите“ и „десните“ правят любов в тъмното, а „Продължаваме промяната” им светят

Трифонов: Левите и десните правят любов в тъмното, а Продължаваме промяната им светят - Tribune.bg

„Корнелия Нинова иска на всяка цена да се възобновят преговорите с „Газпром”. От „Демократична България” за нищо на света не искат да има преговори с „Газпром”. Те дори организираха протести пред президентството с цел да не позволят на служебното правителство да започне отново преговори с руската енергийна компания. „Продължаваме промяната” пък първо категорично не искаха да има преговори с „Газпром”, но сега нямат нищо против, ако „Газпром” дадат ниска цена“.

Това обобщение прави във Фейсбук председателят на ИТН Слави Трифонов.

„Това са моите бивши коалиционни партньори. За тях няма принципи, няма спазване на обещания, няма отговорност пред избирателите. Има само лицемерие. И ако избирателят отново гласува за тях, те отново ще си направят коалиция, без мен, разбира се. И нищо не е в състояние да ги раздели“, пише Трифонов.

„Лили Иванова пее в една песен, че любовта е по-силна от всичко. Е, не е била права. Любовта към властта е по-силна от всичко. И каквото и да ви говорят сега, нито „Газпром”, нито Русия ще я спрат тая любов. Представете си го така - левите и десните правят любов в тъмното, а „Продължаваме промяната” им светят“, завършва той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп