Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов за Радостин Василев: Политически номад, доказан предател и жалък службогонец

Политика

Трифонов за Радостин Василев: Политически номад, доказан предател и жалък службогонец

Трифонов за Радостин Василев: Политически номад, доказан предател и жалък службогонец - Tribune.bg

„Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от „Има такъв народ“ най-вероятно са купени с пари и постове от „Продължаваме промяната“. И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане“, припомни в профила си във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифовнов.

Трифонов потвърди за купени депутати: Никой не обича предателите

„Е, днес, само два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от „Има такъв народ“ щели да бъдат в листите на „Продължаваме промяната“, посочва той.

Отцепниците от ИТН водят разговори с ПП за места в листите

„А някои от тях даже щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически номад в българската политика Радостин Василев например е спряган за водач на листата на „Продължаваме промяната“ в Габрово“, допълва Трифонов.

„Какво нещо е иронията на съдбата! Мисля, че няма по-подходящо място за един доказан предател и жалък службогонец от водач на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово вероятно гледат на тази номинация като продължение на прочутия си фестивал.

Иначе какво да кажа за „почтените“ от „Продължаваме промяната“ - те въобще не пазаруват депутати, ама хич.

Какво стана с прословутата им декларация за почтеност? Какво стана със заявката им, че няма да приемат при себе си хора, членували в други партии? Това ли е поредната им лъжа и поредното им лицемерие?

Така изглежда „почтеността“ в българската политика. Кирил Петков и Асен Василев са толкова почтени, че ако бяха нови и самопровъзгласили се за почтени политици в Римската република, щяха да сложат за водач на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, освен „Продължаваме промяната“. Което пък говори красноречиво какви хора има в „Продължаваме промяната“.

На 2 октомври у нас ще се проведат парламентарни избори. Ще завърша тази публикация със същите думи, с които завърших и публикацията си от 13 юни:

„В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели“, завършва Трифонов.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети