Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов не се отказва от Петър Илиев: Ще Ви призная, че и аз съм агресивен

Политика

Трифонов не се отказва от Петър Илиев: Ще Ви призная, че и аз съм агресивен

ИТН няма намерение да се отказва от номинацията на Петър Илиев за силов вицепремиер. Това стана ясно от публикация във Фейсбук профила на Слави Трифонов. Той обвини недоволните от изказа на Илиев, че „предпочитат сладко да ги лъжат, вместо агресивно да им казват истината“.

„По повод на сутрешното интервю на Петър Илиев в Нова телевизия, разбрах, че той се бил държал агресивно. Не видях много хора да коментират това, което той е казал, а коментират как го е казал. .. Само да ви припомня, че Петър Илиев е преподавател по конституционно право, говори три езика, не е бил никога във властта, не е бил министър в нито един кабинет на Бойко Борисов, не е участвал в обществени поръчки, не е предлагал Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а е бил адвокат на годината“, настоява Трифонов.

Според него Илиев е „смел, отговорен, лоялен, добър баща и добър съпруг“.

„И ако е агресивен, това е явно, когато има причина и основание. А между другото, ще ви призная, че и аз съм агресивен. Ще кажа нещо и на „Демократична България“, „Изправи се! Ние идваме!“ и БСП. Ако пак ще използвате Петър Илиев, само и само да не подкрепите правителството на „Има такъв народ“, явно си мислите, че никой не прави разлика между повод и причина. Петър Илиев е поводът, който си търсите, а причината е, че всички вие явно сте играчи от статуквото и за нищо на света не можете да приемете някой да ви се бърка в така наречената „политика“. Ами добре, хайде да видим какво ще стане!“, заканва се той.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още