Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави Трифонов: Нинова категорично се позиционира и към отбора на лицемерите

Политика

Слави Трифонов: Нинова категорично се позиционира и към отбора на лицемерите

Слави Трифонов: Нинова категорично се позиционира и към отбора на лицемерите - Tribune.bg
Снимка:

„Както Нинова продава оръжия за Украйна през трети страни, по същия начин иска да остане във властта през трети страни - през ПП и ДБ", посочва лидерът на ИТН

„Гледах Корнелия Нинова по БТВ. Моят извод от нейното интервю е следният: „Комунист власт и мандат на пуска“. Току-що г-жа Нинова категорично се позиционира и към отбора на лицемерите“, това написа Слави Трифонов във „Фейсбук“.

Нинова категорична: Мандалото хлопна за ИТН, преговорите с тях приключиха

„Христо Иванов говори зад гърба й как се е вкопчила във властта и как пак иска да е министър, но тя няма проблем с Христо Иванов, а има проблем с мен. Добре дошла, Корнелия. Тази вечер лявата г-жа Нинова разговаря с него, с човека от десницата, който говори нелицеприятни неща зад гърба й и с него ще мисли как да се състави ново правителство. Правителство, уж за спасението на България, а не правителство, благодарение на което г-жа Нинова да запази поста си. Ето я разлика между нея и мен - аз власт на всяка цена не желая“, посочва Трифонов.

„В петък казах, че напускаме преговорите и че от „Има такъв народ“ не се страхуваме да отидем на избори. Г-жа Нинова обаче не иска нови избори, защото демокрацията може да й отнеме много - поста й на вицепремиер. Тази вечер г-жа Нинова разговаря и с Кирил Петков. Същият Кирил Петков, от когото тя сне доверието си след изгонването на руските дипломати. Сне го обаче за 24 часа. После всичко пак беше точно. В името на властта. Защото видимо за тези хора властта на всяка цена е по-важна от достойнството“, допълва той.

„Г-жа Нинова няма да каже лоша дума за Христо Иванов, няма да каже лоша дума и за Кирил Петков, но не защото е голям държавник, а защото единственият й шанс за власт е да се присламчва към ПП и ДБ и някакси да се надява, че ще се сформира управляващо мнозинство на лицемерието. Общо взето, както г-жа Нинова продава оръжия за Украйна през трети страни, по същия начин г-жа Нинова иска да остане във властта през трети страни - през ПП и ДБ. Толкоз за г-жа Нинова“, завършва поста си Слави Трифонов.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети