Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветан Цветанов: В политиката понякога не е зле да те подценяват

Политика

Цветан Цветанов: В политиката понякога не е зле да те подценяват

Цветан Цветанов: В политиката понякога не е зле да те подценяват - Tribune.bg
Снимка:

„Положих усилия през последните месеци, за да установя дали действително има потенциал политическият проект „Републиканци за България“. През това време много хора се обаждаха, за да споделят, че има нужда от нов проект и имат готовност да се присъединят. Но аз съм човек, който иска да види на терен, лично да се убеди дали това е така. Мисля, че само така могат да се получат нещата“. Това заявява Цветан Цветанов в интервю за списанието на Клуб „Z“, разпространено от пресцентъра на партията.

„Когато започвах организационна работа преди години, не познавах нито страната толкова добре, нито хората, които срещах. Сега имам натрупан опит. Той е много съществен, за да вярвам, че ще изградя качествени структури и ще изпълня с качествени хора новата партия“, смята той.

Той казва, че държи органите за управление на партията да бъдат съставени от хора „с разнообразна експертиза и максимално широк социален демографски профил“.

Цветанов обяснява, че изграждал структури без публичност заради „потенциален натиск“.

„Питате как отивам и се срещам с хората в ситуация на натиск? Направил съм поредици от срещи, които не са били известни на никого, за да може, когато вече заявя намерение за партия, да имам готовите ядра от хора, които дори да са в някаква степен и сработени. Това обикаляне на страната с избягване на медиен шум даде добър ефект. Затова винаги съм казвал: не е зле понякога да те подценяват в политиката. 
По същия начин работех и през 2006 г., когато създавахме ГЕРБ. Тогава нямах почти никакви участия и изяви по националните медии. Единствено регионалните медии отразяваха срещите. И така, в рамките на година и половина останах неизвестен на национално ниво. Но по места хората имаха информация“, твърди той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Пацо Този световно-неизвестен наглец бил "почти нелегален" структурджия на Партия, която щял да "тества" на избори...
Баси! - както казва Слави (и този не го помня с друго, де!).
А за подценяване и дума не може да става, защото в тази статистика няма стойности под 0-та...
02.12.2020 15:52 / Отговор
ЦВЕТАНОВ ПРЕЗ 2006 Г-БЕШЕ ВОДА-НЕНАПИТА......................................................... ЦВЕТАНОВ ПРЕЗ 2020 Е ВОДА-ГОЛА...............РАЗГОЛЕНА ДС-КРЕАТУРА, ЛЕКАРСКА АФЕРА И Т. Н.
........................................ УЧАСТВА ЛИ В РЕЗИДЕНТСКИЯ ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ? - РИТОРИЧНО........
02.12.2020 15:54 / Отговор
Надблюдател Когато Борисов го разкара от ГЕРБ си мислех, че прави голяма грешка! Но сега , когато му се видяха изцепките с новата партия се разбра, че правилно са го изгонили! И той като психодесните , Чалгаря,и Мая Костинбродска, цялата му кампания ще бъде изградена върху антигерб риторика !
02.12.2020 16:09 / Отговор
Джули „с разнообразна експертиза и максимално широк социален демографски профил“ - много добре казано.
02.12.2020 17:53 / Отговор
Furlata Нали не се заблуждаваш, че подобна мисъл може да роди известният доскоро като перфектен гербаджийски изборджия Цецо? Това е Радев 2 - рецитатор, та дрънка ! Огладнели "експерти", събрани от кол и въже му пишат коментарите, а той само се прави на умен и начетен! Та тоя ни беше пред очите 10 години и е повече от ясно, че от цървула трандафор не става!
02.12.2020 18:14
Чихи Всички го подценявате. Ще видим кой ще се смее последен!
02.12.2020 21:04 / Отговор
Муй Напротив, реалисти сме! Цветанов е незаконно забогатял партиец! Мошеник, който си купува апартамент от 300 квадрата, по 3000 евро кв.м.!! Как става тоя номер, м??
02.12.2020 23:18
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети