Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: БСП нарече бюджета предизборен – значи е добър

Политика

Цветанов: БСП нарече бюджета предизборен – значи е добър

Цветанов: БСП нарече бюджета предизборен – значи е добър - Tribune.bg
Снимка:

Има усещане за координираност и еднаква позиция на БСП и президента

„За разлика от БСП, изпълняваме обещанията си, затова те са по-реални. БСП казаха, че това е предизборен бюджет, което значи, че е добър бюджет. После преосмислиха позицията си и започнаха да казват, че не е добър и ще предложат алтернативен ”. Това заяви пред Нова ТВ  председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Кабинетът на Орешарски приключи мандата си с над 4,5% дефицит и ние плащахме и задълженията за КТБ и всичко, което не беше разплатено по техните договори”, коментира той.

Зам.-председателят на ГЕРБ направи изказване и по отношение на президента Радев.

„Има усещане за координираност и еднаква позиция, която изразяват и БСП и президентът”, заяви Цветанов. Относно думите на лидера на опозицията Корнелия Нинова, че ГЕРБ се страхува от служебен кабинет, съставен от президента, Цветанов отрече.

„Няма страх. Когато имаше служебен кабинет на Радев, имаше много тежки решения за страната ни, които забавиха някои реформи. Давам пример – модернизацията на българската армия”, заяви Цветанов.

Според него предсрочни парламентарни избори биха били тревожни за бизнеса и за хората, което би довело до спад в икономическия растеж.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети