Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: Поредна недържавническа позиция на президента

Политика

Цветанов: Поредна недържавническа позиция на президента

Цветанов: Поредна недържавническа позиция на президента - Tribune.bg
Снимка:

Не е нормално за генерал, за който се предполага да е смел и да не бяга от битки

„Поредна недържавническа позиция на президента Радев бе да заяви, че българската държава се е провалила в опитите си да защити превозвачите 2 дни преди гласуването на пакета „Мобилност“ в транспортната комисия на ЕП. По тази тема се говори вече 2 години и ако не беше българското правителство и евродепутатите - този пакет вече щеше да е влязъл в сила“. Това заяви на извънреден брифинг в централата на ГЕРБ зам.-председателят на партията Цветан Цветанов.

Той е категоричен, че защитата на българските превозвачи е приоритет за управляващите, но за целта е нужно обединение.

„Щом Нинова и Радев ни критикуват по темата - нека отговорят по време на срещите на президента и Макрон този въпрос дали е обсъждан. Това не е нормално за генерал, който е участник в много процеси, и се предполага, че ще има смелост и раздаване за всяка битка, и ще може да обедини всички“, подчерта Цветанов.

Той не спести критики на лидерката на опозицията.

„Корнелия Нинова имаше смелостта да заяви, че нищо не е направено от правителството и че премиерът Бойко Борисов трябва да се обади на Меркел и Макрон, за да се търси решение на този въпрос. Трябва като българи да се обединим, независимо кой от кое семейство е. Евродепутати и депутати от българския парламент ще бъдат пред ЕП, заедно с министър Желязков и превозвачите“, подчерта Цветанов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ПОЖАРНИКАРА "БУДА" ТО И ВИЕ ТРЯБВА ДА СТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА, АМА НЕ Е ТАКА, ОБСЛУЖВАТЕ ВАШИТЕ "ВЕРНИ" ХОРА, ОСИГУРЯВАТЕ ИМ ДЛЪЖНОСТИ, ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, НАЗНАЧАВАТЕ РОДАТА ИМ, КУМОВЕ, КРЪСТНИЦИ И Т.Н. КАК МИСЛИТЕ ДАЛИ ЗАРАДИ ДОБРОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ МЛАДИТЕ, УМНИТЕ ДЕЦА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ТЪРСЯТ ПОПРИЩЕ ИЗВЪН ДЪРЖАВАТА НИ. ЗАПИТАЛИ СТЕ НЯКОГА КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА В ПРОВИНЦИЯТА, БЕЗ ДОКТОРИ, ФЕЛДШЕРИ, АПТЕКИ, ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ ДА ОТИДАТ ДО ОБЩИНАТА НА ЛЕКАР И ЗА ЛЕКАРСТВА И ЗАЩО СМЪРТНОСТТА Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА ТАМ, А РАЖДАНЕТО Е ЗАБРАВЕНО ОТ ГОДИНИ.
08.01.2019 21:28 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати