Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: Проверките ще покажат, че не съм извършил нищо незаконно – ще получа ли извинение?

Политика

Цветанов: Проверките ще покажат, че не съм извършил нищо незаконно – ще получа ли извинение?

Снимка:

Съвсем целенасочено два месеца преди изборите се прави компроматна атака срещу мен

„Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден, че няма нищо незаконно около моите имоти. Плащанията са направени по банков път, всичко е прозрачно. Сделката е публична, минала е и през агенцията по вписванията. Ако имам нещо да крия – щеше ли всичко да бъде толкова прозрачно? След като проверките срещу мен покажат, че не съм извършил нищо незаконно – ще получа ли извинение?“ Това попита пред журналисти във Велико Търново председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„Съвсем целенасочено два месеца преди изборите се прави компроматна атака срещу мен. Пределно ясно е, че всичко това ще се използва по време на кампанията. Учуден съм, че във флагман на компроматната война срещу мен се превърна именно президентът Радев“, коментира Цветанов и допълни, че докато не е приключила проверката – не е редно да получава присъди. Той подчерта, че не е придобил нищо на по-ниска цена.

Цветан Цветанов говори и за предстоящите европейски избори, листата с кандидати на ГЕРБ за евродепутати и призива на председателя на ЕНП Жозеф Дол за обединение на десните гласове в България. „Всички настоящи евродепутати са получили номинации от структурите в страната. Знаете, че поехме ангажимент да осигурим 2 места на СДС в листата. Другата седмица ще проведем още една работна среща с колегите и на 31 март официално обявяваме листата“, каза зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му водачът на листата на ГЕРБ трябва да познава отлично работата на европейските структури, да има международно признание за качествата си, както и да разполага с доверието на нашето европейско семейство – ЕНП. „Появиха се спекулации, че Георги Марков ще оглави листата. Той обаче няма номинации и съответно кандидатурата му не се обсъжда“, съобщи Цветанов.  


Коментари (3)

Роси ТАка е прокуратурата ще си покаже всичко
22.03.2019 16:40 / Отговор
Джо Егати наглият тъпак пипонест! Затвор за тебе и Бокаса, крадци долни, българоубийци!
22.03.2019 17:07 / Отговор
Новичок НАГЛИ и алчни крадци.Единия има 6 апартамента,и още „купува” или му подаряват??? Няма такава наглост.Крадете на поразия като започнеш от кметове,зам.министри комисии някакви и т.н.Ненаядохте се.
„От тази копелдация,ти искаш да правиш нация...” е казал поетът.
23.03.2019 09:59 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема