Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: Знаем кой е Първият в ГЕРБ

Политика

Цветанов: Знаем кой е Първият в ГЕРБ

Снимка:

Зам.-председателят на ГЕРБ се закани на БСП: Не може крадецът да вика: „Дръжте крадеца!“

„Аз съм екипен играч. ГЕРБ ми е втори дом. Лоялен съм към премиера и имаме такива отношения. Аз мразя предателите. Знаем кой е Първият в ГЕРБ“. Това заяви в предаването „Панорама“ по БНТ зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той обясни, че по време на целия скандал с имотите е бил в постоянен контакт с министър-председателя.

„Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже. Депутат не може да бъде наказан, напускането на парламента е лично волеизявление. В ГЕРБ се носи морална отговорност – както постъпиха Главчев, Нанков, Радев и Московски. Това не е признаване на вина, а морален акт“, уточни зам.-председателят на ГЕРБ.

Политикът подчерта, че за пореден път преди избори фокусът е изместен към него и той се превръща в най-атакуваната личност.

„Не може човек с повдигнато обвинение за пране на пари да е водач на листата на БСП, а лидерът на ПЕС да бъде игнориран“, даде за пример Цветанов доста по-скандалната ситуация в БСП.

И увери, че не се е облагодетелствал от Артекс по никакъв повод.

„Симеон Велков е висококвалифициран български гражданин, който е останал в България. Може да си намери работа във всяко едно РВД. Чакаше второ дете и сподели, че иска по-голям апартамент. „Казах, че съм в подобна процедура и имаме разбиране с Артекс и така стана процедурата. Ние също имаме граждански права“, разказа ситуацията Цветанов.

По отношение на предстоящия евровот зам.-председателят на ГЕРБ изрази увереност, че партията му ще бъде първа сила и вариант за загуба не съществува. Що се отнася до БСП – за тях ще е по-зле, че той е извън парламента и стяга структурите.

„Ще дам много повече от себе си в кампанията, ще обикалям много повече места. Не може крадецът да вика: „Дръжте крадеца!“, закани се Цветанов.  


Коментари (1)

ИСТИНАТА ПОЗДРАВЛЕНИЯ Г-Н ЦВЕТАНОВ! УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ ЩЕ ДАДЕТЕ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ, ЗА УСПЕХА НА ГЕРБ. НИЕ СМЕ ЗАЕДНО С ВАС ДО ПОБЕДАТА!!! ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ! НАПУСКАНЕТО НА БКП/БСП НЕ БЕ СЛУЧАЙНО. ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ. ИЗПОЛЗВАТ ВРЕМЕТО ЗА ОБИКОЛКИ М/ДУ "ЛЮБИМИЯТ" ИМ НАРОД, СЪЩИЯТ ТОЗИ НАРОД, КОГОТО ОГРАБИХА. ДА СЕ СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА И НАПРАВЯТ ПРОВЕРКИ НА ВСИЧКИ ИМОТ, ПРИТЕЖАВАЩИ ОТ ДЕПУТАТИТЕ НА БКП/БСП ОТ ПРЕХОДА ДО ДНЕС. НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ АПАРТАМЕНТЪТ НА ЦВЕТАНОВ Е ПО-СКЪП ОТ ТЕЦ-а НА АХМЕД ДОГАН. ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ, ДА ПЛАЧЕШ ЛИ !!!
29.03.2019 22:55 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема