Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. За Цветанов Кутев иска КПКОНПИ, за Йончева казва:"До доказване няма виновен"

Политика

За Цветанов Кутев иска КПКОНПИ, за Йончева казва:"До доказване няма виновен"

Снимка:

Станишев трябва да е в листата на БСП, смята той

Заместник председателят на ПГ на БСП Антон Кутев заяви в ефира на БНТ, че КПКОНПИ трябва да се задейства веднага по отношение на Цветан Цветанов. „Корнелия Нинова заяви по повод на Елена Йончева, че всеки е невинен до доказване на противното. В този смисъл, това не важи ли и за Цветанов“, попита водещият. „Не, няма нужда от доказателства“, отговори Кутев.

За него било абсурд да се обвини Елена Йончева в пране на пари, само защото работила с офшорка, която имала отношения с КТБ. КТБ пък си била законна банка по това време, обясни Кутев.

„Разследване срещу Цветанов трябва да започне сега поради несъответствие на доходите. Трябва да му се отнеме незаконно придобитото имущество, както е по закон“, смята Кутев. Той призова председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев да си върши работата.

Кутев не вярвал, че Цветанов ще напусне парламента, „защото е устойчив на скандали“.

Той коментира и предстоящите избори за Европейски парламент. Поне 6 евродепутати щели да имат от БСП. „Задължително Сергей Станишев трябва да е в листата“, смята Кутев.  


Коментари (3)

CDU Тъпи брътвежи на червен малоумник!!!
29.03.2019 09:19 / Отговор
Джо Всички са виждали как си изкарва парите Йончева, под куршумите, правейки репортажи за сомалийските пирати, чеченските терористи и талибаните! През това време Цецко Малоумното мишкуваше из кабинетите и връчваше на Цветан Василев наградата "Банкер на годината"!!!
29.03.2019 13:57 / Отговор
ИСТИНАТА Това е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА. Благодарение на С. СТАНИШЕВ, ИЗПРАТИ Я, С ЦЕЛ ДА СЕ ИЗПЕРАТ ПАРИТЕ. НО СОМАЛИЙЦИТЕ Я ХВАНАХА. ПАРИТЕ СЕ ИЗПРАХА, НИЕ ПЛАТИХМЕ ЦЕНАТА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО Й. ПО ВЪПРОСА ЗА ФИЛМИТЕ, НЯКОЛКО КЪСОМЕТРАЖНИ ФИЛМЧЕТА ПО 30 мин.И КАК Я ДЪРПАХА. ЕХ, ЧЕ ДЕБИЛНА НАИВНОСТ. С ПРАВО ИСКАТ ОТНОВО ДА ОБЕРАТ ДЪРЖАВАТА. НАЛИ Б. БОРИСОВ НАПЪЛНИ ХАЗНАТА? ЧАКАЛИТЕ И ГЛАРУСИТЕ СЕ ГОТВЯТ ЗА РАЗГРАБВАНЕ. ВИЕ СИ ПИШЕТЕ. РЪКОПЛЯСКАЙТЕ ТАКА, КАКТО РЪКОПЛЯСКАХТЕ ПО ВРЕМЕТО НА ЧЕРНОБИЛ! НАИВНИ, НО ДО ТАКАВА СТЕПЕН, НЕ ОЧАКВАХ...
02.04.2019 15:37 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема