Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Управляващата коалиция обсъди въпроса за кадрови промени в правителството

Политика

Управляващата коалиция обсъди въпроса за кадрови промени в правителството

Управляващата коалиция обсъди въпроса за кадрови промени в правителството - Tribune.bg
Снимка:

На срещата бяха обсъдени също така икономически и социални мерки

Министър-председателят Бойко Борисов обсъди въпроса за кадрови промени в правителството по време на днешния Коалиционен съвет с участието на вицепремиера и председател на ВМРО Красимир Каракачанов и с председателя на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов.

На срещата бяха обсъдени също така икономически и социални мерки, свързани с преодоляването на последиците от пандемията от COVID-19, съобщиха от правителствената пресслужба.

На Коалиционния съвет тримата лидери се разбраха да обсъдят с парламентарните си групи и с партийните си ръководства предложенията за кадрови промени в правителството. Утре коалицията ще се събере отново, за да разгледа резултата от проведените разговори.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Гела манипулира с Нова ТВ Гела е обърнал резбата и се нарежда до други олигарси,като неговата телевизия Нова манипулира и лъже за протестите,а те са от 200-300 човека,само колкото да наониколят шадравана пред РР,а движението на колите дори не се спира....Искат да лъжат народа,че има голямо ндедоволствоа това е лъжа!И в Търново бяха двайсетина човека и там камерата снима от ниско,а отпред крачи платен ртепортер....Бахаха. Но това е лъжене на народа,искат да причинят по-големи проимени в кабинета ,да объркат работат.Бойко,не ги слушай,внимавай!А Гела да си види бакиите след разкритията....
22.07.2020 19:43 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати