Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. В партийната телевизия на БСП никой не спазва мерките за дистанция

Политика

В партийната телевизия на БСП никой не спазва мерките за дистанция

В партийната телевизия на БСП никой не спазва мерките за дистанция - Tribune.bg
Снимка:

Нулево социално дистанциране в партийната телевизия на БСП. Това ясно личи от снимки, публикувани от лидерката Корнелия Нинова.

„Поздравявам всички журналисти, репортери, водещи, редактори, режисьори, оператори, монтажисти, инженери, дизайнери и IT специалисти по повод деня на радиото и телевизията. Чрез вашия труд светът влиза в домовете ни. Благодаря на екипите на българска свободна телевизия за професионализма и смелостта да отстояват истината. Пожелавам на всички здраве и сили“, написа Нинова в профила си във Фейсбук.

По-рано днес тя обяви и че младежи от БСП ще имат собствено предаване в телевизията. Решението за това подозрително дойде по-малко от денонощие, след като младите социалисти излязоха с позиция срещу съкращаването на хора от администрацията на партията.

„Свой телевизионен проект стартира по Българска свободна телевизия /БСТВ/ Младежкото обединение в БСП. По моя покана новата генерация в редиците на партията ще има ефирно време в национален мащаб. След като проведох разговори с актива на Младежкото обединение и ръководството на БСТВ преди седмица- концепцията е готова да бъде реализирана в телевизионна премиера“, обяви лидерката и сподели снимки с младежите.

На тези кадри също няма социална дистанция, нито пък маски или ръкавици.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати