Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. В партийната телевизия на БСП никой не спазва мерките за дистанция

Политика

В партийната телевизия на БСП никой не спазва мерките за дистанция

В партийната телевизия на БСП никой не спазва мерките за дистанция - Tribune.bg
Снимка:

Нулево социално дистанциране в партийната телевизия на БСП. Това ясно личи от снимки, публикувани от лидерката Корнелия Нинова.

„Поздравявам всички журналисти, репортери, водещи, редактори, режисьори, оператори, монтажисти, инженери, дизайнери и IT специалисти по повод деня на радиото и телевизията. Чрез вашия труд светът влиза в домовете ни. Благодаря на екипите на българска свободна телевизия за професионализма и смелостта да отстояват истината. Пожелавам на всички здраве и сили“, написа Нинова в профила си във Фейсбук.

По-рано днес тя обяви и че младежи от БСП ще имат собствено предаване в телевизията. Решението за това подозрително дойде по-малко от денонощие, след като младите социалисти излязоха с позиция срещу съкращаването на хора от администрацията на партията.

„Свой телевизионен проект стартира по Българска свободна телевизия /БСТВ/ Младежкото обединение в БСП. По моя покана новата генерация в редиците на партията ще има ефирно време в национален мащаб. След като проведох разговори с актива на Младежкото обединение и ръководството на БСТВ преди седмица- концепцията е готова да бъде реализирана в телевизионна премиера“, обяви лидерката и сподели снимки с младежите.

На тези кадри също няма социална дистанция, нито пък маски или ръкавици.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати