Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Младежите на БСП срещу Нинова: Спрете съкращенията, млади хора отиват на борсата

Политика

Младежите на БСП срещу Нинова: Спрете съкращенията, млади хора отиват на борсата

Младежите на БСП срещу Нинова: Спрете съкращенията, млади хора отиват на борсата - Tribune.bg
Снимка:

И младежката структура на Българската социалистическа партия разкритикува съкращенията на Позитано 20.

„Изразяваме искрената си изненада от начина, по който бяха съкратени другари и колеги от Организационния отдел на партията. За нас буди недоумения фактът, че по средата на отчетно-изборна кампания, с напълно несъстоятелни аргументи, на трудовата борса са изпратени млади и образовани хора, ползващи се с огромно доверие от партийните структури, избрани в национални органи на БСП и Младежкото обединение“, пишат те в писмо до Нинова.

Младежката организация пише още, че членовете ѝ не са социалисти заради Нинова.

„Ние не сме станали членове на партията заради един или друг председател. Нашата партия е в навечерието на своята 130-годишнина, защото никога не е робувала на личности. Винаги в БСП е било водещо колективното начало. Важна е партията, важни са редовите членове”, казват още младите в БСП.

Ето го пълното писмо на червените младежи:

Писмо на М-БСППисмо на М-БСП


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Стайко Цонеев Уважаеми млади социалисти, уважаеми другари,
в условията на парламентарна демокрация и пазарна икономика професия "организационен работник" вече не съществува. Благодарете се на другарката Нинова, че ви изправя пред проблема „професионална преориентация“. Член на изборен орган на партия, дори и на Национален съвет не е професия. Народен представител също не е професия. Участието в дейността на обществените организации е доброволен израз на социални ценности и нравствени идеали.
Трябва ли да Ви обяснявам, че човечеството се намира в процеса на Четвъртата технологична революция – много професии и длъжности ще отпаднат.
Представете си, че след тази световна криза, държавната субсидия за политическите партии отпадне.
Стайко Цонев
Бивш председател на
Общинската контролна комисия на БСП – София, община Студентска
07.05.2020 03:51 / Отговор
Бай Гроздан Кажи сега, бай Стайко, ти как я виждаш крушовишката стринка – полезна ли е тя за партията или не? И как допуснахте една креатура на бай Караиван от Дръгалефци да оглави 130-годишната партия? Ами ако това е активно мероприятие? М? Или ще чакате резултата от парламентарните избори догодина, пък тогава да я изпратите с „дълбоки благодарности“ по дебелия дирник? Кажи, бай Стайко, виждаш му се окумуш човек – разбираш ги нещата!
07.05.2020 12:21
Иво Не бе Стайко, другарката си проправя път към лидерското си място да си го бетонира завинаги, и отстранява всички желаещи креслото и!!!
07.05.2020 15:37

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети