Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валери Симеонов: Имам информация за корупция и на по-ниско ниво в БТВ

Политика

Валери Симеонов: Имам информация за корупция и на по-ниско ниво в БТВ

Валери Симеонов: Имам информация за корупция и на по-ниско ниво в БТВ - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на НФСБ съобщи, че води 4 дела с телевизията и не се притеснява пак да се срещнат в съда

„Не влизам във война, но всеки човек има достойнство и може да защитава законно каузата си. Изнасял съм факти и имена по доста скандални теми и не помня думите ми да са били редактирани, нося отговорност за постъпките си“. Това заяви Валери Симеонов пред Нова ТВ по повод на интервюто му пред националната телевизия, в което намекна, че Петков и водещият на сутрешния блок на БТВ Антон Хекимян и Венелин Петков са корумпирани. Последва реакция и директорът на „Новини, актуални предавания и спорт“ в БТВ Венелин Петков обяви, че ще съди Симеонов.

„По БНТ изложих тезата си за корупция и подчертах, че БТВ не са изнесли информация, с която са разполагали. А на Божков беше дадено обширно време с включвания от неизвестна дестинация. Научих, че Братя Найденови са направили разкрития пред бТВ, които те не са изнесли 45 дни от самите БТВ. Научих имената от ефира на БТВ, от разговора с Найденов и Хекимян не отрече. Знам какво говоря. Ако има лица – Венелин Петков и Хекимян се чувстват засегнати, ще се срещнем в съда. БНТ ми налагат допълнителна цензура с оценка на изказването ми“, посочи още лидерът на НФСБ.

Той съобщи, че води 4 дела с БТВ.

„Делата са срещу Хекимян, 2 относно новинарски емисии и срещу Шоуто на Слави. На 1-ва инстанция съм осъдил БТВ за 15 000 лв.“, заяви още Симеонов.

„Имам информация и за корупция и на по-ниско ниво в БТВ. По отношение на атака срещу бизнесмен, става дума за рейтингов журналист на БТВ“, разкри още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети