Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валери Симеонов: ВАС обслужи лични интереси и амбиции за парк Пирин

Политика

Валери Симеонов: ВАС обслужи лични интереси и амбиции за парк Пирин

Валери Симеонов: ВАС обслужи лични интереси и амбиции за парк Пирин - Tribune.bg
Снимка:

Кабинетът искаше да отвори Банско за повече хора и по-нормален сезон

Решението на ВАС за Пирин е доста тежък удар върху икономиката на България в Югозападния икономически регион, заяви в кулоарите на парламента лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Той припомни, че в Банско, Гоце Делчев, Белица и Якоруда основният поминък е именно туризмът.

„За съжаление, се получава едно съдебно обслужване на лични интереси и амбиции. И природата няма нищо общо с това, защото аз тези същите не съм ги видял един път да направят протест пред Лукойл Нефтохим Бургас“, заяви бившият вицепремиер.

По думите на Симеонов километричните опашки, „нагънати като змии на базовата станция“, ще продължат.

„Искахме да отворим курорта за повече и по-нормален сезон. Онази върволица от два реда автомобили, които се качват по пътя до Бъндеришка поляна. Виждали сте тези кадри. Колите на първа и втора скорост, изхвърлят неизгорени газове, борите наоколо са измрели, отидете да видите този път“, възмути се Симеонов.

Според лидера на НФСБ държавата има шанс, но когато има несъгласуваност между институциите се намесват такива тарикати като групите еколози, които бъркат в законодателството и след това се намесват при самата реализация като обжалват всичко, което може да се обжалва.

Валери Симеонов не се притеснява от предварителните социологически проучвания, че Обединени патриоти няма да имат евродепутати в бъдещия Европарламент.

„Гледам спокойно. Аз на социолозите не вярвам и винаги съм го заявявал“, посочи Симеонов. Той потвърди, че разговорите за листата на евровота на малката коалиция вече са започнали, макар Волен Сидеров да не е участвал в коалиционния съвет на патриотите тази седмица.

Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Лоракс добри идеи имаше за ски зоната, но вече са мираж, тъжно е
17.01.2019 15:14 / Отговор
Иван Съдебното обслужване да не е за интересите на Иво Прокопиев?!? За един приАтел питам!
17.01.2019 16:25 / Отговор
Гого Определено решението на ВАС не е продиктувано от здрав разум.
17.01.2019 19:19 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети