Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валерия Велева: Нинова уличи Радев в лъжа

Политика

Валерия Велева: Нинова уличи Радев в лъжа

Валерия Велева: Нинова уличи Радев в лъжа - Tribune.bg
Снимка:

Няма ярки имена в листите на БСП, смята журналистката

"Няма ярки имена в листите на БСП, но правят впечатление много млади лица", така журналистката от сайта "Епицентър" Валерия Велева коментира обявените водачи на листи на БСП за предстоящите на 4 април парламентарни избори пред БНР.

Според нея лидерката на социалистите е преценила, че едно ярко, обществено известно име не е равностойно на силен парламентарист.

Според журналистката Корнелия Нинова е по-добър вариант за водач на листата в Пловдив-град, отколкото проф. Иво Христов, защото, ако лидерката покаже по-добър резултат, отколкото е имал там изключеният Георги Гергов, тя ще докаже "правотата на своята линия" и ще заздрави партията.

Велева анализира и създалото се напрежение около първия в лисата във Велико Търнова, като посочи, че Явор Божанков се е утвърдил като много добре подготвен юридически и много добър парламентарист с изключително бърза мисъл:

"Неговото поставяне, ако трябва да се прави съпоставка с Весела Лечева, която е уважавана като много успешен спортист и човек, който е дал много за името на България, Божанков печели битката безапелационно, защото в парламента е важно как защитаваш тезите от трибуната".  

Относно очакваната подкрепа от БСП за кандидатурата на Румен Радев за втори президентски мандат, Велева заяви, че Нинова го е уличила в лъжа, защото е казала, че тя е била информирана за намерението му, а той беше заявил, че не е водил разговори с нито една партия и не е уведомявал никого:

"Г-жа Нинова каза, че в този разговор тогава и двамата са стигнали до убеждението, че формата на неговото издигане ще се решава след парламентарните избори".

По думите на Валерия Велева лидерката на БСП е спасила авторитета на Румен Радев с изказването си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (18)

Да бе, ...Божанков бил защитавал "тезите" си ? Единственото му е , да скача като пале, и как ГЕРБ трябвало да си ходят, за да седнат те! Нагло, безскрупулно кариеристче, от новите "пиленца" на Позитанската Кукувица!
04.02.2021 11:38 / Отговор
Ами да високо интелигентно и начетено момче, със светкавична мисъл.
04.02.2021 12:15
Уфф! Пъен провиниалист по излъчване, мекане, самодоволно пъчене.
04.02.2021 13:03
Тъпата любовница на ДПС, къде виждаш лъжа ма долна Подлого? Била е информирана, а не казва от кого. Всички са се съсредоточили в Президента. Хайде дайте си програмите за развитие на България.
04.02.2021 12:14 / Отговор
Ха ха, Щом ми се струва, че Фигурантът Радев само се набутва за някакъв си фактор, и ако не са продажните медии да му представят безмислените консултации като някакви важни политически събития, никой нямаше да го забележи! И защо ли смяташ ,че някой трябва да си дава "програмата " на такива като тебе ,или на безполезния Фатмак! Има си избиратели, те ще преценят!
04.02.2021 13:04
кесо На мястото на Валерия Велева аз не бих бил толкова катогоричен, че кака ви Курни хванала Румбата в лъжа. Когато имаш работа с двама червени изпечени лъжци много трудно можеш да налучкаш кой от тях лъже и кой не. Обикновено и двамата лъжат /по навик де/ и това прави ситуацията още по-объркана.
04.02.2021 12:33 / Отговор
Тартаковер А, когато между лъжата и истината застане с решаващо мнение една стара, изпечена стерва, като мадам " В", тогава ситуацията става максимално объркана.
04.02.2021 12:51
АННА ВАЖНОТО Е СЕГА, ИМЕННО СЕГА ...ДА СЕ ПЛЮЕ...ВНИМАТЕЛНО ....ВСЕ ПАК ?!? НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ, КАКВО ЩЕ СТАНЕ НА ИЗБОРИТЕ.?!?! С КАКВА СЪВСТ СИ ЛЯГА ?!?!
04.02.2021 20:33
Цветко Христов Останал съм с убеждението, че е няма комуносоциалист да не ЛЪЖЕ постоянно.
04.02.2021 13:47 / Отговор
АННА Убежднието , ви лъже !!!
04.02.2021 20:22
Лин напротив - не ви лъже. И аз съм със същото убеждение. Може би като ги приемат в партията ги информират, че истината е нещо заразно и опасно за живота,... а може и така да се раждат. Затова сигурно не мога да слушам изказвания на комунисти повече от 30 секунди, понеже имам алергия към лъжи.
04.02.2021 20:27
Мария Лъжкиня и използвачка е тази мърла!
04.02.2021 14:19 / Отговор
АННА ........може още , по точно ................хамелеон !!!
04.02.2021 20:27
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети