Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десни? ДБ в завера с Радев за втори мандат

Политика

Десни? ДБ в завера с Радев за втори мандат

Десни? ДБ в завера с Радев за втори мандат - Tribune.bg
Снимка:

„Не само, че е възможно да имаме Радев и Йотова за президент и вицепрезидент, ами е напълно вероятно“, заявил пред „Евроком“ Атанас Славов от Изпълнителния съвет на „Да, България!“.

„Има се предвид позициите, които заемаше президентът в последната година и половина по ключови въпроси за българското общество“, допълни още той.

„Това, че той се позиционира не просто в сферата на обикновената политика, където имаме ляво, дясно и център. Бих казал, че той се позиционира в сферата на конституционната политика, на стратегическите решения. Този силен политически жест в началото на годината, по някакъв начин ще детерминира политическата игра на терен“, категоричен бе Славов.

„Радев ще постави острия въпрос включително към лявата партия: Те готови ли са да приемат тази подадена ръка и то в сферата на конституционната проблематика?“, изтъкна представителят от Изпълнителния съвет на партията.

Положителните оценки за Радев на Славов се припокриват напълно със суперлативите и от други членове на коалицията.

Атанас Атанасов ласкае Радев: Нямам нито една забележка

Без значение дали ще се стигне за открита подкрепа от т.нар. „десни“ за Румен Радев, или ще се извърши неофициално прехвърляне на гласове към него, подобна ситуация няма да е прецедент. Вече наблюдавахме същия сценарий на местните избори в София през 2019 г., когато „десни“ и БСП опитаха да направят Мая Манолова кмет на София. Благодарение на разменените гласове тогава, в момента ДБ имат редица районни кметове в столицата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (31)

КОМУНИСТЪТ РУМЕН РАДЕВ И КОМУНИСТИТЕ ОТ ДБКП/ДСБКП СА КРИЛА НА БСП/БКП..... ЕСТЕСТВЕНО - КООРДИНИРАТ СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ........
ВИДЯХМЕ ГИ ПРЕЗ ЮЛСКИЯ МЕТЕЖ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА......
ВИДЯХМЕ ГИ НА ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ........
ВИЖДАМЕ ГИ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ......
...... ТОВА Е ПЛАН НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ КГБ/ГРУ/ФСБ............БИТКА ЗА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ......
03.02.2021 16:46 / Отговор
ГЕРБКП Най-големият страх на българите е да не дойдат комунистите. 10 години комунистите от ГЕРБ управлявате, ето признаците признаците на комунистическото управление, които Борисов и левите комунисти от ГЕРБ ги покриват едно към едно:

Прахосване на държавни пари и национализация
Комунистите много обичат да харчат чужди пари. Експерти са в това. Ако комунистите са на власт, очаквайте от тях да строят всякакви инфраструктурни проекти с раздута цена. Например, комунистите биха строили магистрали по 40-50 милиона километъра. Комунистите биха направили и държавни бензиностанции. Печалбата не е от значение. Пазарните принципи също са за бунаци. Комунистите са по усвояването и разпределянето на пари на техни хора. Така работи комунизмът. Няма търсене, няма предлагане, има само преразпределяне - взетото от нас отива у тях.
03.02.2021 18:09
ГЕРБКП Култ към лидера
Комунистическият лидер е най-важният елемент в управлението на комунистите. Лидерът трябва да е смел и решителен. Комунистическите лидери действат с размах. Не се лигавят. На комунистическият лидер в българското общество се пада ролята на по-голям брат. Грижи се се за нацията, прави забележки на тулупите и мисирките, прегръща се с лидерите на други държави и обикаля страната. Държи всичко под контрол. Комунистическият лидер често кара трактор, джипка и всякаква техника. Всичко може, разбира и знае най-добре. Без комунистическият лидер държавата не може да съществува.
03.02.2021 18:09
ГЕРБКП Посредственост
Най-характерната черта на комунизма е посредствеността. Лидерът е велик, но останалите в партията са идиоти. Това е така, за да красят лидера. Представете си как излизат всички - лидерът е най-отпред, а посредствените партийни членове са зад него, наредени като слуги. На всички е ясно, че без лидера всичко е безсмислено. Около него са построени партията и държавата. На хората около лидера им се разрешава да говорят понякога, но не и да мислят. Ако прекалят с говоренето, спират им интернета. Не може да си комунист, ако не си посредствен. Комунизмът разчита на човешкото незнание. Когато си прост е лесно. Тогава само има комунизъм.
03.02.2021 18:10
ГЕРБКП Да не се изложим пред чужденците
Комунистите обичат да членуват в организации. Разбира се, членството им е бутафория. От далеч се виждат комунистите в международните организации. Те винаги са на последно място, опитват се да изглеждат важни, но обикновено са смешни. Винаги са най-прецакани. Това не е заради другите, а заради тях. Комунистите се прецакват сами. Това им е любимо. Причината е, че са тъпи. Това има и добри страни. Така държат властта постоянно. Когато не правиш нищо, лъжеш хората, че трябват да гласуват за теб, защото няма кой друг да свърши многото работа. Ама работа винаги ще има, когато никой не я върши. Ще има и заблудени хора да гласуват за тези, които с години не са пипнали нищо. Важното е да не се изложим пред чуждениците, работата друг път.
03.02.2021 18:10
ГЕРБКП Вътрешни и външни врагове
Врагове комунизмът има много. Всеки, който защитава свободата е враг на комунизма. Обикновено тези врагове искат да посегнат на най-скъпото. Това са жените и децата. Комунистическите врагове са хора и организации, които само се преструват, че са за образование, равни права и други такива глупости. Целта им е да откраднат българските жени и деца и да ги заведат в Норвегия. Голяма лъжа е и, че не трябва да се посяга на жени и деца. Комунистите знаят, че възпитанието иска шамари. Комунистите защитават правото на силните да бият слабите. На който не му харесва, да ходи на майната си. При комунизма е така. Комунистическата етика и морал са безкомпромисни.
03.02.2021 18:10
Покажи всички
Анастас #

- Логично, Другари и Другарки !!

След това ще има мощна подкрепа от
=> Костовашките Отрепки + ДеБъйната Педерастия - хай' на бас !!??!!

Нека НЕ забравяме, че Костовашките Минетчии от ДСБ

гласуваха за Мутрата Радев-Вън - да стане пРезидент ....

Същите тези Дръгалефци грасуваха и за
Костинбродската Пача - Мая Мазолова да стане кметица на София.
За Татяна Дончева - десен човек всичко е ясно .... !!??

(предизборно'прогностично)
03.02.2021 16:48 / Отговор
Анастас #

Ето му Минетчийската Физиомутра

на ДеБъйския Педерунгел - ГЕРБКП
омазан и с лайната на Оралните Кретени от ДСБ

https://images.app.goo.gl/io53xFZJUKsBBMCA7

(поверително)
04.02.2021 09:47
Пламен ДБ и Радев - неочаквано добра комбинация. Хвани единия, удари другия.
03.02.2021 17:03 / Отговор
Анастас #

Ето му Минетчийската Физиомутра

на ДеБъйския Педерунгел - ГЕРБКП
омазан и с лайната на Оралните Кретени от ДСБ

https://images.app.goo.gl/io53xFZJUKsBBMCA7

(поверително)
04.02.2021 09:48
кесо Те сега веке втория мандат на Румбата е вързан в "червена кърпа" щом и "истинската" ляво-дясна "десница" шъ го подкрепи. Сега с "мощната" подкрепа на Лупи, Мая Конопа, Бай Ристю и джобния генерал нищо не може да спре Румбата по пътя нагоре-надолу и накъдето му видят очите. А кака ви Курни сега само може да се почеше по топките /най-яките топки в Парламента по някои твърдения/ и да се тюхка, че са я преварили тия "политически величия". Абе късметлия си е Румбата с такива "надеждни" персонажи до себе си.
03.02.2021 18:05 / Отговор
Анастас #

Ето му Минетчийската Физиомутра

на ДеБъйския Педерунгел - ГЕРБКП
омазан и с лайната на Оралните Кретени от ДСБ

https://images.app.goo.gl/io53xFZJUKsBBMCA7

(поверително)
04.02.2021 09:49
Мимето Тая повърня сам ли я измисли или някой ти я даде за спешно разпространение? За 2 минутки си се оказал омазан над веждите и под мишниците!
Дали знаеш кой е Емил Соколов?
03.02.2021 18:22 / Отговор
Karabas Barabas @Мимето, това този същият ли Емил Соколов, дето пише за себе си: „Аз съм втора година финансиран от Леверхулм изследовател по история в Университета в Ексетър. Интересувам се преди всичко от британската избирателна история, империализма и расата и деколонизацията. Освен това съм служител по комуникациите за Ex Historia - онлайн списание, публикувано от следдипломни студенти по история в Университета в Ексетър“?
03.02.2021 19:19
Karabas Barabas Миме, благодарим ти най-сърдечно, че така успешно разконспирира селското ергенче Емил Соколов, дето е втори курс, а се прави на „докторант по модерна британска история“, ето тук - https://bnr.bg/post/101179949/emil-sokolov-sdelkata-za-brekzit-ne-e-nova-nama-da-mine-prez-parlamenta - а виж какво е заглавието на материала: „Емил Соколов: Сделката за Брекзит не е нова, няма да мине през парламента“! Видя ли сега колко разбира от модерна британска история въпросният „докторант“? Ама не те упреквам – то може и да си влюбена в него, ама ние не сме!
03.02.2021 19:50
Киро Бизона Ахахахахаххахахаа, няма такъв майтап! Евала, Карабасе, как го разкри нещастния шлякатарник Емил Соколов, дето тук ни се прави на „ГЕРБКП“! Къде си тръгнал, къде си ръгнал, захлупен посерко Емилчо? Тоя бълвоч, дето го е постнал сега на няколко транша тук като „ГЕРБКП“, прокисналият бозайник Емилчо го е публикувал още вчера във Фейсбук профила си - https://www.facebook.com/emil.sokolov.50/posts/2046349755502409 - тъпият нещастник! Нали сме идиоти, свиньо ненаглдена, какво става, що не плямпаш още, а?
03.02.2021 19:57
Киро Бизона Да питам и Мимето, дето така се изхвърля: „Дали знаеш кой е Емил Соколов?“ – да, Миме, научихме кой е! И ако за теб е венеца на мирозданието, истина от последна инстанция и обект на емоционалните ти трепети, за нас е най-обикновена, кирлива мижитурка, която наистина взима другите за идиоти, ама когато се окаже, че не са такива, изяжда оглушителен шамар зад врата! Пак заповядайте тук – и ти, и Емилчо шибаняка, много ще ни развеселите!
03.02.2021 20:04
Мимето до Киро Бизона Киро, съжалявам за недоразумението, че нещо не ми се е получила иронията! Подкрепям написаното от теб, категорично!
03.02.2021 20:59
Покажи всички
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп