Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валя Балканска: Проф. Анастас Герджиков може да донесе чаканата промяна

Политика

Валя Балканска: Проф. Анастас Герджиков може да донесе чаканата промяна

Валя Балканска: Проф. Анастас Герджиков може да донесе чаканата промяна - Tribune.bg
Снимка:

Валя Балканска, певицата, чийто неземен глас се рее в Космоса, очаква предстоящите президентски избори с огромно нетърпение, за да направи своята крачка към дълго чаканата за страната ни промяна.

В началото на месеца изпълнителката на „Излел е Дельо хайдутин“ се присъедини към инициативния комитет, който официално издигна кандидатурата на ректора на Софийския университет проф. Анастас Герджиков за президент.

В негово лице тя е прозряла най-подходящия сред всички кандидати за "Дондуков" 2, тъй като малко преди да стане ясно, че подкрепя Герджиков, заяви пред журналисти, че е възмутена от политическата ни класа и случващото се в държавата в последните месеци.

Легендарната народна певица дотолкова им бе набрала, че види ли някой от тях на малкия екран, бързо сменяла канала или направо изключвала телевизора.

„Избрала съм проф. Герджиков, защото смятам, че може да донесе чаканата промяна. В същото време е много ерудиран и непознат за политиката човек. Нали все толкова търсим промяната... Ами, да променим нещо", коментира пред ПИК Балканска по повод развитието на кампанията и нейната подкрепа към ректора на СУ.

На 17 октомври великата родопчанка изпълни своята емблематична "Излел е Делю хайдутин" в препълненото читалище в Карлово, където Герджиков и полк. Невяна Матева стартираха своята предизборна кампания.

Същия ден Валя е имала възможността да се запознае лично с ректора на Алма Матер. "Останах с отлични впечатление от него", добави пред медията ни певицата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати