Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Видни бургазлии за кандидатурата на проф. Герджиков: Вярваме, че с Невяна Митева са лечението, от което всички се нуждаем

Политика

Видни бургазлии за кандидатурата на проф. Герджиков: Вярваме, че с Невяна Митева са лечението, от което всички се нуждаем

Видни бургазлии за кандидатурата на проф. Герджиков: Вярваме, че с Невяна Митева са лечението, от което всички се нуждаем - Tribune.bg

Видни бургазлии, сред които именити авторитети, лекари, професори и звезди, се обединиха в инициативен комитет в подкрепа на кандидат-президентската двойка на проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева. Те излязоха и с декларация, в която посочват, че само ректорът на СУ и достойният полковник могат да обеднят България за спасение от кризите, в които се намираме.

Ето цялата декларация:

Ние, граждани на Бургас , с различни професии и житейски възгледи, намираме за необходимо да се обединим в подкрепата си за проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева за президент и вицепрезидент на България.

В тяхно лице виждаме една спокойна сила, необходима на България повече от всякога, днес, когато сме изправени пред здравна, енергийна, икономическа и демографска криза. На три последователни парламентарни избори, мъдрият български народ, чрез вота си каза на своите политици: освен всички останали кризи, добавяме ви и политическа.

Каза им: трябва да спрете разделението, да се обедините в името на общото ни добруване... За жалост твърде малко от политиците чуха този категорично ясен електорален призив на българите.

Сред малкото чуващи и виждащи са именно госпожа Митева и професор Герджиков. Тяхното волеизявление за единение на нацията, независимо от политическите различия на хората е правилното и спасителното в този момент. Те гледат отвъд политическата конюнктурност - там, на където сме отправили поглед и ние, загрижени за нашите деца, за поколенията, които идват след нас! И понеже сме живеем в едно от най-красивите кътчета на България, което редом с всичките си природни и човешки красоти, се слави и с лечебната си Поморийска кал, позволяваме си да окуражим професор Герджиков и госпожа Митева с прозрението, че калта, дори политическата, често е лечебна. Хората се нуждаят от мъдро лечение на заболелите им от разделението души.

Ние вярваме, че кандидат-президентската двойка Герджиков-Митева са лечението, от което всички се нуждаем! Успех, Невяна! Успех, професоре! Това са потвърдилите имена до момента за ИК Бургас.

1. Недялко Йорданов

2. Стефан Диомов

3. Тони Димитрова

4. Живко Иванов

5. Юри Ангелов

6. д-р Даниела Люцканова – анестизиолог-реаниматор

7. д-р Снежана Гаврилова – вътрешни болести

8. Добрин Вътев

9. Диана Саватева

10. Милен Георгиев

11. проф. Желчо Стефанов

12. проф. Иван Димитров

13. доц. Петранка Пипева


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети