Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ваня Григорова: Вдъхнахме надежда на гражданите, а не отвращение

Политика

Ваня Григорова: Вдъхнахме надежда на гражданите, а не отвращение

Ваня Григорова: Вдъхнахме надежда на гражданите, а не отвращение - Tribune.bg

„Благодаря на всички гласоподаватели, които дадоха своя глас, на второ място на нашия кандидат-кмет, който проведе една достойна битка в една сложна ситуация. Днес сме тук, за да ви кажем, че искаме да изразим нашата благодарност на коалиционните ни партньори“, заяви председателят на БСП-София Иван Таков.

По думите му София утре ще осъмне с ново управление, което със сигурност ще бъде по-добро. „Това какво ще се случи ще видим утре и ще коментираме. Твърдо сме убедени, че ще можем да реализираме нашите политики, които изразихме пред гражданите“, допълни той.

Костадин Паскалев също изрази благодарност към Григорова, затова че е успяла да изрази правилно посланията към хората. „Имам само една институция, към която нямам благодарност. Премиера, министъра на МЕУ и на МВР опропастиха доверието на гражданите в изборите. Снимането, преписването, изказването на вътрешния министър, че всички партии купуват гласове без да показва доказателства“, заяви Паскалев и допълни, че утре със сигурност ще имат повод за радост.

„Ние вдъхнахме на гражданите надежда, гласовете за нас бяха подадени с надежда, а не с отвращение, ако трябва да цитирам един от лидерите на сглобката. Въпреки омаскаряването ние оставаме с надежда, смятаме че тя е жива и е на една ръка разстояние. Утрото е по-мъдро от вечерта“, заяви Григорова и допълни, че ще коментира повече след официалните данни.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети