Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Василев: Мислите, че сме временно явление и ще отминем! Няма! ДПС: Случайни минувачи

Политика

Василев: Мислите, че сме временно явление и ще отминем! Няма! ДПС: Случайни минувачи

Василев: Мислите, че сме временно явление и ще отминем! Няма! ДПС: Случайни минувачи - Tribune.bg

Бесен поглед и фалцетни викове от трибуната на Народното събрание, демонстрира вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев.

„Вие говорите с надежда за вашето пребиваване на политическия терен. С надеждата, че ние сме нещо временно, което ще отмине. Ето ви още една новина! Няма да отмине! Това е началото на една промяна, която обществото поиска и ще иска на площадите всеки ден“, закани се той.

Вицепремиерът, коалиционен партньор с „левицата“, „градската десница“ и допреди няколко дни популистката по своята същност партия на Слави Трифонов, обяви, че в момента сформирали срещу тях… „изкуствени мнозинства, които са абсолютно безпринципни и имат за цел само да продължат всички схеми“.

„И да, знам, че много ви пречим, ще продължим да ви пречим!“, заяви той.

После заговори за чекмеджета и кюлчета, които били „В КРИЗААААА!!!!“.

Увереността на Василев, че отново ще бъде властимащ, предизвика аплодисменти сред управляващите и смях в опозицията.

Обясненията какво е ДПС обаче провокираха лидера на партията Мустафа Карадайъ да се спусне в исторически преглед за възникването на Движението още преди Възродителния процес.

„Обръщам се към случайните минувачи. Вие, които дойдохте и правите и досега политика не за хората, а за фирмите на мафията и задкулисието. Когато ние говорим, че се говорим срещу крадците, ние ще продължим. Нито вашата наглост, нито вашата арогантност, могат да ни спрат“, заяви той.

БГНЕСБГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети