Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Възраждане“ и БСП яхнаха протеста на хотелиерите

Политика

„Възраждане“ и БСП яхнаха протеста на хотелиерите

Снимка:

Въпреки че изпълниха исканията им: Хотелиери и ресторантьори все пак протестират – сега искат да плащат по-малко ДДС

Броени часове след отлагането на Наредба Н-18 по искане на бизнеса, хотелиери и ресторантьори все пак излязоха да протестират в София. Снощи след среща с финансовия министър Владислав Горанов, протестът официално беше отменен.

Това обаче не спря някои от желаещите да протестират да излязат пред парламента. Начело на демонстрацията застанаха чисто политически лица от БСП и ПП „Възраждане“.

Иначе хотелиери и ресторантьори искат намаляване на ДДС, което плащат. Според тях ставката от 20%, която се отнася за всички, убивала бизнеса им.

 „Излизайте, българи! Да сложим край на това управление!“, зоват от „Възраждане“, които излъчва протеста на живо във Фейсбук.

БСП също се похвалиха, че са на антиправителствен протест.

„Днес парламентарната група на „БСП за България“ се включи в протеста с искане за оставка на вредното правителство на Бойко Борисов. Истинският вот на недоверие се състоя извън парламента. Исканията на хората са справедливи. Ние ги подкрепяме. Нека всички недоволни да се обединим и продължим. Промяната е възможна. Тя е в нашите ръце“, обяви Корнелия Нинова, която малко по-рано се провали да събори правителството с вот на недоверие.

БСП излъчваше протеста в партийната телевизия БСТВ.  


Коментари (3)

Наредбата Какви искания, отлагат я, нищо не изпълняват, само разграбват бизнеса на хората, та дори и на практикуващите лекари.
29.01.2020 14:54 / Отговор
Борис Арнаудов Колко пъти вече сценария на комунистите се повтаря. Вот на недоверие + протест!
29.01.2020 15:59 / Отговор
Сьiмов барабар с мъжете Краставите магарета.Миризлив боклук.Сеещи омраза.Леви десни.Пролетариат с фирми и с по пет шест наемни работника.С минимум трици-максимум маймуни.Обединявайте се от всички страни.На ред са мандрите.
29.01.2020 16:31 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още