Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вебер: Заканите на Рашков са притеснителни. Това не е част от един демократичен процес

Политика

Вебер: Заканите на Рашков са притеснителни. Това не е част от един демократичен процес

Вебер: Заканите на Рашков са притеснителни. Това не е част от един демократичен процес - Tribune.bg
Снимка:

„Заканите, които служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков отправи от парламентарната трибуна днес, са притеснителни. Това не е част от един демократичен процес“.

Този коментар на председателят на групата на Европейската народна партия в ЕП беше публикуван във Фейсбук страницата на ЕНП.

ЕНПЕНП

По-рано днес българските евродепутати от десницата излязоха с призив ЛИБЕ да разгледа заканите на Бойко Рашков, направени от парламентарната трибуна.

„Ние, евродепутатите от групата на ГЕРБ-СДС в ЕНП, категорично протестираме срещу реставрирането на практики и политически похвати от времето на репресивния комунистически режим“, се казва в декларацията им. По думите им днес, служебният вътрешен министър Бойко Рашков, бивш следовател от времето на комунистическия режим в страната, направил едно напълно недопустимо изказване по стандартите на всеки един парламент.

„Той отправи директна закана от трибуната на Народното събрание за разправа с лидера на ГЕРБ г-н Бойко Борисов. Министър Рашков първо съжали, че не се е разправил с него, докато е бил следовател и после се закани, че има време да го направи сега.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети