Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Велизар Енчев: Трифонов назначава хора на ДПС в изборните секции

Политика

Велизар Енчев: Трифонов назначава хора на ДПС в изборните секции

Велизар Енчев: Трифонов назначава хора на ДПС в изборните секции - Tribune.bg
Снимка:

Партията на Слави Трифонов ИТН назначава хора на ДПС в изборните секции, обяви кандидат-депутатът от БСП Велизар Енчев. Той споделя, че това се случва през последните два дни в Кърджали, което по думите му е изключително шокиращо.

„Ердоган вече преглътна Доган и изцяло залага на ДПС. Доколко има влияние, ще се разбере само след няколко дни, когато видим какъв процент от българските турци ще гласува на територията на Република Турция“, заявява Енчев пред партийната телевизия.

По думите му в последната седмица в Одрин се наблюдава засилено активиране от представители на партията на Трифонов, които агитират сред българските турци да гласуват за тях.

„Искам да спомена, че Слави Трифонов в последните дни хвърля огромни средства да агитира, тук в Кърджали, защото на изборите на 4-ти април той се представи много лошо тук. Неговите представители си въобразяват, че ще получат гласове на Кърджалийска област, тъй като Слави направи закон за гласуване, който изцяло обслужва ДПС на територията на Турция“, казва още Енчев. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп