Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Веселин Марешки: БСП ще подкрепи свикването на ВНС

Политика

Веселин Марешки: БСП ще подкрепи свикването на ВНС

Веселин Марешки: БСП ще подкрепи свикването на ВНС - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на Воля Веселин Марешки съобщи в страницата си във Фейсбук, че БСП ще подкрепят свикването на Велико народно събрание.

„По всичко личи, че Велико народно събрание ще има. Имаме информация, че БСП ще подкрепят идеята след среща на Нинова с посланик на западна държава.Всъщност това не се случва за първи път. Няколко пъти в парламента сме били свидетели на обръщане на позицията на социалистите след натиск от определено посолство. Така беше, например, при гласуването за модернизирането на армията. Да не говорим за разкритията с кого са съгласували номинацията  на Радев за президент. Явно социалистите не могат да водят самостоятелна политика и се въртят в посока, зададена от външни фактори“, коментира Марешки. 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Мръснишки и този долен човек, интригант и подлец беше се кандидатирал за президент. Видно е платен от главната мутра, за да всява разногласия и лъжи сред народа.
25.08.2020 21:13 / Отговор
Игнатов Марешки има право да говори за Нинова защото са от една порода и се познават един друг...Знаят си номерата защото всичко при тях минава през парите....Основното им занимание е да ЛЪЖАТ!!!!!!Политика не могат да правят но лъжат яко и непрекъснато.Лошото е,че си вярват,а това вече е диягноза.
25.08.2020 23:35 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати