Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вежди Рашидов към Нинова: Каква олигархия – Банев и Ветко Арабаджиев са ваши!

Политика

Вежди Рашидов към Нинова: Каква олигархия – Банев и Ветко Арабаджиев са ваши!

Вежди Рашидов към Нинова: Каква олигархия – Банев и Ветко Арабаджиев са ваши! - Tribune.bg
Снимка:

А мъжът ви къде работи? Недейте с тези популистки изказвания, призова бившият министър на културата

Депутатът Вежди Рашидов с тежки думи към председателката на БСП Корнелия Нинова. Бившият министър на културата реагира с огорчение на твърдения на социалистката, че ГЕРБ лобират за олигарси.

„За каква олигархия говорите на това управление, а пропуснахте услужливо някои други, които лобират за тях. Николай Банев не е ли ваш? Ветко Арабаджиев не е ли ваш? А мъжът ви къде работи? В какво ги обвинявате тези наши министри. Не е честно така да говорите популистки“, заяви Рашидов.

До размяната на реплики се стигна по време на дебата за оставката на Валери Симеонов и избора на негов заместник в лицето на Марияна Николова.

„Два мандата бях министър, доста олигарси идваха да им сменям статути на паметници на културата, но аз не го смених. Нямате право да ни обвинявате в лобизъм“, обаяви Рашидов.

Той заяви на Нинова, че олигарсите са създадени именно от БСП.

„Ако напиша книга, ще ви стане лошо. Молете си да не живея дълго, защото и аз съм решил да напиша книга. Тези хора са свързани с властта от времето на Беров. Тази тема я спрете – тя работи против вас“, предупреди той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Yolist Chakalov Как не се засрамят тези червени маститни олигарски и политически лумпени от БКП-БСП,ДПС и всичките русофилски предателски тюфлеци.Реват за власт заедно със корумпирания лиглъо,курвоара сред летците-Румен Радев,един фалшив офицер назначен на служба от КГБ и Москва.Българомразци и национални предатели.....създателите на червения олигархичен социализъм,начело със шизофреничката и крадлата Корнелия Нинова....шайка нещастни и изродилисе лумпени и руски подлоги откачени.....
21.11.2018 15:20 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати