Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вежди Рашидов: Президентът да спре нападките, защото не му правят чест

Политика

Вежди Рашидов: Президентът да спре нападките, защото не му правят чест

Вежди Рашидов: Президентът да спре нападките, защото не му правят чест - Tribune.bg
Снимка:

Вежди Рашидов призова президента Румен Радев да спре с нападките срещу държавността, защото те не му правят чест.

Ето какво още заяви г-н Рашидов:

„Изумен съм от продължаващата полемика между президента и премиера и досега се въздържах от категорична позиция, но виждам, че нещата минават всякакви граници, а това води до деморализиране на държавата. Свидетели сме как близо четири години българският президент без да е направил нито едно послание към българския народ като държавник, като носител на мъдростта, като обединяващ фактор, все повече е обзет от една фиксация, която се е превърнала в политическо поведение, във водене на странни войни.

Вече сме свидетели и на явни нападки и безпочвени обвинения и намесване на името на президента на Турция, който е приятел на България. Благодарение на националноотговорната политика на премиера Борисов днес българският народ живее спокойно. Нима забравихме страха от бежанската вълна?

А сега ще попитам президента Радев: Бойко Борисов ли седеше на масата на Реджеп Ердоган по време на инаугурация му в Анкара или самият той - Румен Радев? Аз бях на съседната маса. Именно затова моля президента Радев да не си позволява толкова лесно да подхвърля имена на президенти на която и да е друга държава. И най-малкото на президента на Турция, който е приятелски настроен към България. Време е да спре тази безсмислена война, защото предстоят избори и българското общество трябва да може да направи своя свещен избор по най- демократичен начин.“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

МУТРАТА РУМЕН РАДЕВ Е ОПАСЕН ЗА ЖИВОТА НА БЪЛГАРОФИЛИТЕ........... СЛЕД ПРОВОКИРАНАТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА М. ЮЛИ, СЕГА ПРОВОКИРА ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ, А СЛЕД ТОВА И ВОЙНА СЪС СЪСЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ-ТУРЦИЯ, РСМАКЕДОНИЯ, СЪРБИЯ..... В УСЛУГА НА ВРАЖЕСКА РУСИЯ......
ПОДГОТВЯ ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА...
ИМПИЙЧМЪНТ!!!!.... НЕЗАБАВНО..... ЖИВОТА НИ Е ЗАСТРАШЕН.....
07.01.2021 21:07 / Отговор
!. А сега ще попитам президента Радев: Бойко Борисов ли седеше на масата на Реджеп Ердоган по време на инаугурация му в Анкара или самият той - Румен Радев?
08.01.2021 10:56 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати