Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Виктория Василева опроверга спортния министър в оставка: На среща с Кирил Петков в апартаменти не съм била

Политика

Виктория Василева опроверга спортния министър в оставка: На среща с Кирил Петков в апартаменти не съм била

Виктория Василева опроверга спортния министър в оставка: На среща с Кирил Петков в апартаменти не съм била - Tribune.bg
Снимка:

Тя категорично отрече да се е срещала с премиера в оставка, след като това беше обявено от Радостин Василев

„Аз на среща с Кирил Петков в апартаменти не съм била“, каза Виктория Василева, която напусна ПГ на „Има такъв народ“ и Народното събрание. Тя категорично отрече да се е срещала с премиера в оставка, след като това беше обявено от спортния министър в оставка Радостин Василев.

„С Петков съм се виждала веднъж, много преди това и разговорът беше принципен и общ“, каза Василева.

Отцепилият се Радостин Василев: Ако стана вътрешен министър, Рашков ще им се стори като пролетна песен

Тя заяви, че не е обсъждала напускането си със Слави Трифонов, но подчерта, че винаги когато е имала нужда е успявала да разговаря с лидера на ИТН.  „Никога не съм чувствала липса на комуникация“, добави тя.

Виктория Василева обясни, че дълго е мислила върху решението да напусне НС и ИТН. За напускането на Народното събрание тя каза, че е надделяла умората.

„Когато работиш в толкова напрегната среда като НС, особено когато си в такава коалиция с различни партии, всяка една стъпка, решение, трябва да се полагат усилия, които не съответстват на това решение“, каза Василева.

„Политика се прави с ум и със сърце. Има и много емоции. Аз съм получавала подкрепа от всички колеги и от структурата. Искам да се върна към нормалния си живот”, заяви Василева.

На въпрос дали ИТН и ПП могат да бъдат част от една коалиция, тя допълни, че зависи от тях. „Има изтрезняване във всички партии от доскорошната коалиция, склонни са да правят повече компромиси, тази омраза и разделение няма да ни доведе до нищо добро. Виждам шансове и се надявам да ги оползотворят добре“, каза доскорошния депутат.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети