Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Волен Сидеров: Все повече белези има бракът да се разтрогне

Политика

Волен Сидеров: Все повече белези има бракът да се разтрогне

Волен Сидеров: Все повече белези има бракът да се разтрогне - Tribune.bg

След въпрос на tribune.bg – председателят на групата на „Обединени патриоти“ обеща да я събере

Витиеватите обяснения на председателя на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров за бъдещето на малката коалиция дадоха повод tribune.bg да му цитира негов съпартиец. И да го попита: „Има ли я изобщо коалицията или „сме вече в ситуация, когато църквата е изгоряла, а медиите продължават да викат попа“.

Самият Сидеров обяви, че все още има възможност трите формации да отидат заедно на избори, „въпреки че все повече белези има за разтрогване на брака, но пък нямало имущество да се дели“.

Волен Сидеров обеща да свика среща на малката коалиция и призна, че се е трогнал от интереса на репортера на медията ни за бъдещето на „Обединени патриоти“.

Аз никога не съм бягал от събиране на коалицията. Никога не съм бягал или бойкотирал такива срещи. Още днес ще се обадя на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, СМС ще им пусна“, закани се той.

Според лидера на АТАКА вариантът „Обединени патриоти“ да се явят заедно на евроизборите не е изключен, но смята, че декларацията на НФСБ от тази сутрин е повод за нови напрежения, защото се прекратяват преговорите за общо явяване на Евровота.

Поне осем месеца поставям този въпрос. Вече реших да не го поставям, защото излиза, че много настоявам. Започнаха да вървят слухове, че аз държа да водя листа, поставям условия и прочие. Както се получи – така“, призна Сидеров.

Той коментира, че за него изборите за Европейски парламент на 26 май са важни и не разбира защо Валери Симеонов ги омаловажава.

Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Кръстник При такава луда жена,като тебе е невъзможно брак за повече от това време...
23.01.2019 23:52 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати