Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Втора вечер Радев слезе при протестиращите, обяви Борисов за „автократ“

Политика

Втора вечер Радев слезе при протестиращите, обяви Борисов за „автократ“

Втора вечер Радев слезе при протестиращите, обяви Борисов за автократ - Tribune.bg
Снимка:

Без изненада – за втора поредна вечер президентът Румен  Радев слезе на аранжирания протест на БСП, „Демократична България“ и Мая Манолова пред президентството. „Обединителят на нацията“ обяви, че днес на площада се решавало бъдещето на България.

„Скъпи сънародници, радвам се, че отново сме заедно, защото протестът срещу българската мафия се превръща в кампания и няма сила, която да ни спре! Няма да повторим грешките от 2013, няма да се делим на леви и десни, русофили и русофоби“, обедини с две думи непримиримите политически противници Радев.

„Не сме тук защото сме еднакви. Тук сме да защитим свободата си, тук сме да кажем не на политическите репресии, на прокурорския рекет. България не е бащиния на автократа, не е собственост на олигарсите, тя е за всички нас. Тук сме, за да поискаме машинно гласуване, за да не може мафията да се възпроизвежда“, издекламира Радев.

Часове преди очакваното решение за допускане на страната ни в Еврозоната, президентът обясни това с факта, че Европа ни гледала с „широко затворени очи“.

„Мафията ще сее разкол, ще организира бутафорни контрапротести и провокации“, заяви Радев, който обяви, че протестиращите в подкрепа на Борисов са там „от принуда и страх“, но щели скоро да размислят.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Господи, защо не си дал малко повече в чекмеджето под фуражката на този човек. Никаква фантазия, никаква искреност, само декламация на клишета.
10.07.2020 19:28 / Отговор
кесо Румбата малко се е увлякал в патетиката. Е, за твое съжаление има ляво и дясно, Румба. Докато съществува мафиотско-терористичната шайка БСП/БКП и нейните многобройни проксита няма как да бъдат заедно. А тия около теб на митинга никога не са били десни.
10.07.2020 20:22 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати