Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Янаки Стоилов: БСП има нужда от ново ръководство

Политика

Янаки Стоилов: БСП има нужда от ново ръководство

Янаки Стоилов: БСП има нужда от ново ръководство - Tribune.bg
Снимка:

„БСП има нужда от ново ръководство. Под ръководство обаче имам предвид хора, които не са просто част от един екип, който се върти около председателя, който и да е той, а които имат собствен авторитет и качества“. Това каза членът на НС на БСП Янаки Стоилов пред БНТ.

„Самото ръководство няма необходимия капацитет. В ръководството има хора, които са зависими от определен интерес“, коментира Стоилов.

Според него ГЕРБ не са толкова силни.

„Защото ако мерим силата с постигането на резултати в управлението, поне повечето хора не виждат съществена промяна и подобрение. Дали БСП е слаба? Аз бих казал, че БСП също не е достатъчно силна. Засега в този си вид не се е утвърдила като обществена управленска алтернатива. Това означава, че тя се нуждае от много по-голяма подкрепа, повече доверие, а доверието се печели вече не с намерения, с кампанийни акции, а със сериозно и последователно поведение с категорични позиции по най-важните въпрос“, предупреди Стоилов.

Той не отрича, че предишни управленски коалиции са нанесли щети по имиджа на левицата.

„Въпросът не е да се пригаждаш към конкретните съюзници, а да ги караш те да се съобразяват с поетите от теб отговорности. Имам предвид и няколко управления, през които е преминала БСП, съучаствайки с други формации“, каза Янаки Стоилов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати